adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

"A mai venit o ofertă de şase milioane de euro pentru Olaru!". Când va decide Becali soarta vedetei sale şi ce spune despre plecarea lui Edjouma

FCSB Publicat pe 18 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20823537/1/darius-olaru.jpg


Gigi Becali susţine că are pe masă o ofertă de şase milioane de euro pentru Darius Olaru, dar, pentru moment, nu se gândeşte să-l vândă pe internaţionalul român. În schimb, Edjouma ar putea pleca, dacă francezii de la Toulouse îi plătesc clauza de reziliere.
 
În vară, Becali a refuzat să-l vândă pe Olaru în zona arabă în încercarea de a obţine o sumă de transfer şi mai mare. După startul bun al mijlocaşului, oferta cea mai mare primită de FCSB e în valoare de şase milioane de euro, în condiţiile în care Becali cere cu trei milioane mai mult. O decizie se va lua joia viitoare, când finanţatorul FCSB va şti dacă va merge sau nu în grupele Conference League:
 
”Dacă primesc pe Olaru ofertă de 5 sau de 6 milioane, nu-l dau. Dacă îmi dau oamenii 8-9 milioane, îl vând. A mai venit o ofertă de 6 milioane pentru Olaru, dar am zis că nici nu discut, că discutăm după meciul de joia cealaltă (n. red - returul cu Viking din play-off-ul Conference League). Aşa e în afaceri, am avut clar oferta cu Alibec, îmi dădeau imediat 7 milioane, apoi a venit unul din Anglia că dă 9 milioane de lire sterline. I-am refuzat pe ăia şi a căzut peste tot, n-am mai luat niciun ban. Nu regret, aşa e în afaceri", a declarat Becali, la Digi Sport.
 
În schimb, situaţia lui Edjouma e mult mai clară. Asta pentru că Becali s-ar mulţumi ca Toulouse să-i plătească clauza de reziliere francezului:
 
"Dacă am zis că nu vând, nu vând! Edjouma poate pleca doar pentru că are o clauză de 5 milioane de euro. Dacă o plătesc, nu am ce să fac, nu-l pot opri. Pe 4 milioane nu va pleca, nici pe 4,9 milioane! Numai dacă cineva achită 5 milioane de euro.
 
Am spus că nu pleacă sub 5 milioane de euro, că are clauză. Dar dacă o plătesc, mă bucur, sincer să fiu... E vorba că am luat un jucător cu 300.000 de euro şi după câteva luni primesc pentru el 5 milioane. Dar nu m-a căutat nimeni, am văzut în presă", a mai punctat omul de afaceri din Pipera.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele