Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Clubul AC Milan, vândut! UPDATE: Campioana Italiei, cedată pentru 1.4 miliarde de euro

AC Milan Publicat pe 1 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20686267/1/ac-milan.jpg

AC Milan îşi va schimba acţionariatul, clubul urmând să intre pe mâna unui fond de investiţii din Bahrain. Acum, milanezii sunt deţinuţi de Elliott Management Corporation, iar afacerea se va face pentru  peste un miliard de euro.

UPDATE miercuri (1 iunie), ora 19:05: Tranzacţia cu vânzarea Milanului se va face în această vară, clubul confirmând, azi, acordul pentru cedarea pachetului majoritar către RedBird Capital. Elliott Avisors UK Limited va încasa 1,2 miliarde de euro.

Suntem onoraţi să facem parte din istoria ilustră a lui AC Milan şi suntem încântaţi să jucăm un rol în următorul capitol al clubului, care se va întoarce la locul care i se cuvine în vârful fotbalului italian, european şi mondial. Vreau să îi mulţumesc lui Gordon Singer şi întregii echipe Elliott pentru munca extraordinară pe care au depus-o în ultimii patru ani pentru a reconstrui Milan şi pentru a o readuce la locul care i se cuvine în fruntea Serie A. 

Filozofia de investiţii şi istoricul RedBird în ceea ce priveşte proprietatea asupra echipelor a demonstrat că echipelor de fotbal pot avea succes pe teren şi pot fi durabile în afara lui. Aşteptăm cu nerăbdare un parteneriat pe termen lung cu clubul, cu echipa sa de conducere şi cu milanezii din întreaga lume pentru a continua să creştem nivelui lui Milan în anii următori”, a transmis Gerry Cardinale, fondatorul şi managerul RedBird.


Ştirea iniţială

Presa din Italia anunţă că părţile au ajuns la un acord, iar actul de vânzare-cumpărare va intra în vigoare din 29 aprilie. Discuţiile datau de o perioadă destul de lungă, dar se pare că în ultima vreme au mers către o direcţie mai bună şi, acum, s-a bătut palma şi s-a ajuns la un acord de principiu.

AC Milan, liderul Serie A

Formaţia Lazio Roma, cu Ştefan Radu titular, a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa AC Milan, într-un meci din etapa a 34-a a campionatului Italiei.

Lazio a deschis scorul prin Immobile, în minutul 4, însă a fost egalată şi apoi învinsă, Milan marcând prin Giroud ’50 şi Tonali ‘90+2. Ştefan Radu a jucat până în minutul 63. La Milan, Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele