Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Andrea Compagno l-a convins pe Basarab Panduru: "E inteligent şi şmecher"

FCSB Publicat pe 5 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20878821/1/fcsb-fc-arges-superliga-superbet-2-10-2022-1.jpg


Startul excelent al lui Andrea Compagno (26 de ani) la FCSB l-a impresionat pe Basarab Panduru, care apreciază stilul "inteligent şi şmecheresc" al nouarului italian.
 
Adus cu 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova pentru a rezolva problemele din jocul ofensiv al vicecampioanei, italianul s-a ridicat din start la nivelul aşteptărilor create în juru său, a marcat de patru ori până acum, iar primul dintre cele două goluri reuşite contra lui FC Argeş (3-2) a fost o demonstraţie de tehnică şi rafinament în careul advers. Vârf clasic, care iese rar din careu, Compagno hărţuieşte permanent defensivele adverse, iar stilul său e pe placul lui Panduru, cel care nu se aştepta ca peninsularul să aibă un impact atât de mare asupra jocului celor de la FCSB:
 
"Nu mă aşteptam să aibă un start aşa bun. Nu mă aşteptam să pună mâna pe minge ca să bată penalty acum 2-3 etape. Acum a făcut-o iar. El e jucătorul care bate penalty. La primul gol, nu mă aşteptam la tehnica aia. Mi s-a părut din cale afară golul pe care-l marchează. Acolo este o fază extrem de complicată. M-a impresionat. 
 
Dar este un băiat extrem de serios în timpul meciului. Nu ai ce să-i reproşezi. E inteligent, e şmecher, iar demarcările lui sunt incredibile. Nu văd în campionatul nostru demarcările pe care le văd la Compagno", a spus Panduru despre Compagno, la Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele