Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Andrew Robertson le transmite coechipierilor săi din naţionala Scoţiei să lase sentimentele deoparte în meciul de baraj cu Ucraina

Fotbal Internațional Publicat pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20718992/1/robert.jpg

Căpitanul naţionalei Scoţiei, Andrew Robertson, şi-a îndemnat coechipierii să lase sentimentele deoparte în meciul de baraj cu Ucraina, de săptămâna viitoare, pentru a-şi îndeplini visul de a juca la Cupa Mondială, informează AFP.

"Le-am acordat tot timpul de care au avut nevoie. I-am ajutat atât cât am putut, dar miercuri seară trebuie să fim pregătiţi să luptăm pentru visele noastre", a declarat fundaşul scoţian al echipei Liverpool, pentru BBC Sport.

"Probabil că toată lumea vrea ca Ucraina să câştige. Dacă ar fi fost împotriva oricărei alte ţări, probabil că şi eu aş fi vrut să câştige, dar, din păcate, joacă împotriva ţării mele şi va trebui să îi oprim", a continuat el.

Programat iniţial la finalul lunii martie, meciul din semifinalele barajului de calificare la Cupa Mondială din Qatar dintre Scoţia şi Ucraina a fost amânat şi se va disputa la 1 iunie.

Scoţia nu s-a mai calificat la un turneu final al Cupei Mondiale din 1998. Pentru Ucraina, acesta va fi primul meci oficial de la începutul războiului.

Câştigătoarea partidei de la Glasgow se va deplasa la Cardiff pentru a înfrunta Ţara Galilor, la 5 iunie, în joc fiind un "bilet" pentru turneul final din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri