Ultima oră
VIDEO | Lecce câştigă derby-ul românilor din Serie A VIDEO | Lecce câştigă derby-ul românilor din Serie A
VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!”
Lider surpriză în Bundesliga! Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au fost detronate Lider surpriză în Bundesliga! Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au fost detronate
VIDEO | Ovidiu Burcă a explodat la adresa lui Politic! Imagini spumoase cu antrenorul dinamovist VIDEO | Ovidiu Burcă a explodat la adresa lui Politic! Imagini spumoase cu antrenorul dinamovist
Naţionala de fotbal feminin, eşec la debutul în Liga Naţiunilor Naţionala de fotbal feminin, eşec la debutul în Liga Naţiunilor
VIDEO ǀ ”I-am văzut pe jucători foarte afectaţi”. Ovidiu Burcă intră în criză de rezultate la Dinamo VIDEO ǀ ”I-am văzut pe jucători foarte afectaţi”. Ovidiu Burcă intră în criză de rezultate la Dinamo

Aşteptarea a luat sfârşit pentru Mutu! Urmează prezentarea oficială

Rapid Publicat pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21212459/1/cfr.jpg

Se conturează un dublu transfer pe linia Rapid-CFR Cluj. Formaţia din capitală a pus ochii pe doi jucători ai fostei campioane. Este vorba despre Yuri şi Braun. Giuleştenii au oferit 550.000, dar pentru a-i lăsat pe cei doi, patronul echipei CFR Cluj, Nelu Varga, a solicitat suma de 750.000 de euro.

UPDATE 6 iunie: Potrivit ultimelor informaţii, Braun va semna azi cu Rapid! Conform Fanatik, conducerea CFR-ului a acceptat termenii propuşi de giuleşteni şi mutarea va fi oficializată în câteva ore.

Braun ar urma să încaseze la Rapid suma lunară de 12.000 de euro, cu 1.000 de euro mai mult decât în Ardeal.


Diferenţa dintre sume nu este mare şi astfel s-ar putea ajunge la un numitor comun în vederea realizării dublei lovituri de mercato.

Interes pentru Rapid a stârnit şi Boateng, dar preţul solicitat pentru semnătura sa este prea mare.

“Rapidul, săptămâna trecută, a făcut ofertă de 550.000 de euro la pachet pentru Yuri Matias şi Braun. Neluţu Varga mi-a spus dimineaţă că este de acord să îi cedeze pe cei doi la Rapid, doar că doreşte 750.000 de euro.

«Dacă îmi dau 750.000 de euro, batem palma! Yuri şi Braun, dacă vor, pot să joace la Rapid», au fost cuvintele lui Neluţu Varga. Este o ofertă oficială a Rapidului de 550.000 de euro.

Neluţu Varga spune că pentru 750.000 de euro cei doi pot să îmbrace tricoul Rapidului. Încă o informaţie, Rapid îl vrea şi pe Boateng, doar că preţul cerut de Neluţu Varga este de 2 milioane de euro.

Acest preţ i-a descurajat şi s-au retras din cursă, din ce am aflat. Dar cred că sunt şanse mari ca Yuri şi Braun să joace la Rapid”
, a dezvăluit jurnalistul Horia Ivanovici, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele