Ultima oră
Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League
Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV Varianta senzaţională pentru Rapid! Antrenorul care ar putea face performanţe în „Giuleşti”. „El s-ar potrivi” | EXCLUSIV
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”

Australianul Joshua Cavallo se teme pentru securitatea sa în Qatar, după ce a anunţat că e gay

Fotbal Internațional Publicat pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20759177/1/joshua-cavallo.jpg

Cavallo, primul jucător profesionist în activitate care s-a declarat deschis gay, se teme că orientarea sa sexuală ar putea să-i creeze probleme la Cupa Mondială din Qatar.

Într-un interviu acordat joi postului TV Sky Sports News, Joshua Cavallo, fundaşul lateral de la Adelaide United, în vârstă de 22 de ani, este neliniştit şi se teme pentru securitatea sa într-o ţară cum este Qatar, unde drepturile persoanelor LGBTQ sunt limitate.

Să reprezint Australia la Cupa Mondială este o onoare, dar, în acelaşi timp, sunt probleme cu legile. Întotdeauna am visat să joc pentru ţara mea la Campionatul Mondial, dar oare vreau să îmi pun viaţa în pericol? Este greu de ales, iar situaţia este tristă!”, a recunoscut Cavallo.

Joshua Cavallo a revenit asupra deciziei iniţiale de a nu onora o convocare la naţionala Australiei pentru turneul final al Campionatului Mondial din Qatar, dar el nu se află în lotul lărgit al echipei Australiei. În cariera sa, Cavallo a jucat un singur meci pentru echipa U20 a ţării sale.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri