Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

Becali, un nou anunţ în "războiul" cu CSA Steaua: "O să le facem plângeri!"

FCSB Publicat pe 10 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20701381/1/a1.jpg


Gigi Becali încearcă din răsputeri să mute meciul FCSB - CFR, din ultima etapă, pe noul stadion Ghencea, dar un răspuns oficial din partea conducătorilor de la CSA Steaua întârzie să apară. Nemulţumit de situaţie, omul de afaceri vrea să înceapă să facă plângeri peste plângeri, pentru a-i forţa pe militari să-i acorde dreptul de a evolua pe noua arenă.
 
Au trecut multe zile de la momentul în care Gigi Becali a vorbit prima dată despre intenţia sa de a juca pe Ghencea, dar lucrurile nu s-au mişcat în nicio direcţie, chiar dacă nici echia de rugby, nici cea de fotbal a celor de la Steaua nu au meciuri programate pe teren propriu în acea perioadă. Sătul să aştepte, Becali ameninţă cu plângeri:
 
"N-am primit nimic (n.red - de la CSA Steaua), o să le facem plângeri. Eu cred că până la urmă o să ne lase, stai să vedem. Joi va fi ultima zi în care putem să adăugăm pe listă stadionul. Dacă nu, nu avem unde să mergem în altă parte în afară de Buzău. Cei de la Arcul de Triumf nu vor, te doare capul! Ăia nu vor, ăia nu vor…asta e treaba!", a declarat Becali, pentru Antena Sport.
 
În paralel, oficialii celor de la Steaua, în frunte cu Miu şi Ogăraru, speră că echipa va fi lăsată să joace în play-off-ul pentru promovarea în Casa Liga 1, un scenariu pe care Gigi Becali îl respinge din start:
 
"Cum să facă aşa ceva? Nu are cum! E lege! Trebuie să schimbe legea întâi (n.red - pentru a putea promova CSA Steaua). Nu are cum!", a spus finanţatorul FCSB.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele