Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie China, în centrul unui scandal de dopaj la nataţie
Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore Record mondial doborât de un campion nigerian. A jucat şah fără întrerupere timp de 58 de ore
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României CSM Bucureşti – Dunărea Brăila e finala Cupei României
Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem Bianca Ghelber s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, cu 6 centimetri peste barem
Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid Novak Djokovic nu va participa la turneul Masters 1000 de la Madrid

BREAKING NEWS ǀ Fotbalistul de viitor aruncat de Becali de la FCSB şi-a găsit altă echipă în Superligă

FCSB Publicat pe 13 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20918653/1/prezentare-bogdan-andone-la-fcsb-5-06-2019.jpg

Marco Dulca (23 de ani) primeşte o veste bună, după ce Gigi Becali a anunţat că nu şi-l mai doreşte la FCSB, în urma evoluţiilor sale modeste, în tricoul vicecampioanei.

Internaţionalul român de tineret (U23) este dorit înapoi la Chindia. Marcel Ghergu, preşedintele târgoviştenilor, a anunţat intenţia legată de Dulca, însă trebuie să verifice dacă mijlocaşul defensiv îşi doreşte să se întoarcă la fosta sa echipă.

”În primul rând, trebuie să vedem dacă Marco Dulca îşi doreşte să revină la noi. El este sub contract cu FCSB, vom vedea. Dacă Marco vrea să revină la Chindia, noi ni-l dorim, ar fi o soluţie. E decizia jucătorului.          

Urmează să punem la punct strategia pentru perioada de transfeuri din iarnă, când vom lua o decizie clară şi în acest sens. Marco a fost un jucător util pentru noi, ne-am despărţit în condiţii bune, este un fotbalist interesant!”, a declarat Marcel Ghergu, oficialul Chindiei Târgovişte, pentru Gazeta Sporturilor.

  • 250.000 de euro i-a plătit FCSB Chindiei pentru transferul lui Marco Dulca, care în 12 meciuri pentru ”roş-albaştri” nu a reuşit niciun gol sau vreo pasă de gol.

Gigi Becali regretă aducerea lui Marco Dulca

Gigi Becali şi-a făcut autocritica în exclusivitate la Prima Sport 2, în cadrul emisiunii Fotbal Show.

Patronul ”roş-albaştrilor” a recunoscut că a greşit atunci când l-a transferat pe Marco Dulca de la Chindia Târgovişte în schimbul sumei de 250.000 de euro.

Becali şi-a dat seama că a greşit, deoarece înainte să ajungă la Chindia, Marco Dulca a fost lăsat să plece gratis de la Farul de către Gică Hagi. Patronul vicecampioanei a spus că trebuia să realizeze că nu poate şti mai mult fotbal decât naşul său.

”Mă minunez şi eu ce prostii am făcut. Că trebuie să recunosc ce prostii am făcut. Tu eşti mă mai deştept decât Hagi? Dacă Hagi îl dă pe el, tu Gigi eşti mai deştept decât Hagi?

Nu l-a dat el pe Dulca? Pei, dacă el, Gică, a renunţat gratis, cum dai tu 250.000 de euro? Eşti tu mai deştept decât Hagi la fotbal? Eşti fraier, eşti prost atunci! Atunci suportă şi gata!

(...) Dulca n-a participat la nimic. Boboc nu a participat la nimic. Când pierd sute de mii nu-mi convine. Dar vă promit eu că nu mai fac prostii. Iau jucători liberi şi le fac contract pe un an.”, a declarat Gigi Becali, într-o intervenţie telefonică la emisiunea Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele