adplus-dvertising
Ultima oră
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”
Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli Răzvan Marin, împrumutat cu opţiune de cumpărare definitivă de Cagliari la Empoli

CM de fotbal: S-au vândut deja 1,2 milioane de bilete pentru competiţia din Qatar

Fotbal Publicat pe miercuri, 18:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20749723/1/cupa-mondiala.jpg

Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale din Qatar a anunţat, miercuri, că a vândut 1,2 milioane de bilete pentru partidele de la competiţia din acest an, informează AFP.

Informaţia a fost prezentată de secretarul general al comitetului, Hassan Al-Thawadi, la Qatar Economic Forum.

În total, s-au înregistrat 40 de milioane de solicitări pentru evenimentul din perioada 21 noiembrie – 18 decembrie. Sunt disponibile trei milioane de locuri.

“Cred că este vorba despre un record în ceea ce priveşte cererile. Oamenii cumpără şi vor să vină, fără îndoială. Vrem să creăm un mediu în care să existe beneficii pentru economie, dar şi care să fie accesibil pentru fani”, a precizat Al-Thawadi.

Unele asociaţii de suporteri s-au declarat îngrijorate de preţurile biletelor de avion şi pentru cazare sau cu privire la drepturile fanilor în bogatul şi conservatorul emirat din Golf.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele