Ultima oră
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”

CM de fotbal: S-au vândut deja 1,2 milioane de bilete pentru competiţia din Qatar

Fotbal Internațional Publicat pe 22 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20749723/1/cupa-mondiala.jpg

Comitetul de Organizare al Cupei Mondiale din Qatar a anunţat, miercuri, că a vândut 1,2 milioane de bilete pentru partidele de la competiţia din acest an, informează AFP.

Informaţia a fost prezentată de secretarul general al comitetului, Hassan Al-Thawadi, la Qatar Economic Forum.

În total, s-au înregistrat 40 de milioane de solicitări pentru evenimentul din perioada 21 noiembrie – 18 decembrie. Sunt disponibile trei milioane de locuri.

“Cred că este vorba despre un record în ceea ce priveşte cererile. Oamenii cumpără şi vor să vină, fără îndoială. Vrem să creăm un mediu în care să existe beneficii pentru economie, dar şi care să fie accesibil pentru fani”, a precizat Al-Thawadi.

Unele asociaţii de suporteri s-au declarat îngrijorate de preţurile biletelor de avion şi pentru cazare sau cu privire la drepturile fanilor în bogatul şi conservatorul emirat din Golf.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt