Ultima oră
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”
Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ” Jucătorul propus la FCSB pentru a-i lua locul lui Florinel Coman: „Este excepţional! ”
Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Breking News! Bomba sezonului a fost spusă. Transferul lui Kylian Mbappe, anunţat în această seară

Coman e gata pentru confruntarea cu Dunajska Streda: "Ne putem califica în grupe"

FCSB Publicat pe 2 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20801792/1/coman-fb.jpg


Conştient că FCSB va da peste un adversar puternic, Florinel Coman, căpitanul roş-albaştrilor, speră la calificarea în play-off-ul Conference League.
 
Atacantul aşteaptă un rezultat pozitiv în primul tur cu Dunajska Streda, dar atrage atenţia asupra faptului că el şi coechipierii săi trebuie să fie atenţi:
 
"Ne aşteaptă un meci foarte greu, o echipă puternică, o echipă care este pe primul loc în campionat. Am venit setaţi pentru a câştiga acest meci. Jucăm cu o echipă care este într-o formă foarte bună, dar încercăm să scoatem un rezultat pozitiv. Au venit doi fotbalişti foarte buni din campionatul intern, sper să aibă multe realizări şi să ne ajute la parcursul nostru.
 
Cred că putem să ne calificăm în grupe, avem un culoar bun, dar trebuie să ne gândim la aceste două meciuri, să fim cerebrali. Trebuie să abordăm meciul la victorie, să punem presiune şi să facem un rezultat bun. A scăzut nivelul fotbalului românesc. Suntem jucători tineri, care încercăm să învăţăm la fiecare meci şi fiecare antrenament", a spus Coman, marţi, la conferinţa de presă premergătoare partidei de miercuri.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele