Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Comisia de Disciplină a FRF a amânat cazul incidentelor de la meciul Sepsi – FC U Craiova din nou. UPDATE

Sepsi OSK Publicat pe 8 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21001728/1/meci-oprit.png

UPDATE: Miercuri, 8 februarie, a avut loc o nouă şedinţă a Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, pentru judecarea celor întâmplate la partida Sepsi – FC U Craiova. Însă, s-a pronunţat o nouă amânare a deciziei finale în acest caz.

Şedinţa a durat trei ore, iar Sepsi a fost reprezentată de vicepreşedintele David Kertesz. FC U Craiova a fost reprezentată de vocatul Dan Idita.

Aşteptăm verdictul. Aş fi vrut să vină din prima, de săptămâna trecută, scrie clar în regulament ce se întâmplă în astfel de cazuri. Ni s-a promis că săptămâna viitoare vom şti rezultatul. Am depus câteva acte pe care ni le-au cerut, toate sunt pe masa Comisiei. Aşteptăm cu speranţă.

În prima fază, am discutat despre meciul în cauză, apoi despre ce trebuie făcut în viitor ca să nu se repete asta şi care ar trebui să fie atribuţiile ambelor cluburi. Trebuie specificate mai clar anumite lucruri, măsuri mai clare în organizarea meciurilor.

Discuţiile au decurs normal. Să vedem decizia Comisiei şi ce e de făcut pe viitor pentru a nu se mai ajunge la astfel de cazuri. Nu e bine să se întrerupă meciurile. Spectatorii trebuie educaţi, de acolo apar problemele”, a precizat pentru GSP, vicepreşedintele lui Sepsi, David Kertesz.


Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis amânarea pentru săptămâna viitoare a cazului incidentelor care au dus la suspendarea meciului Sepsi – FCU 1948 Craiova.

ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe vs. U Craiova 1948 – Incidente - Termen 8.02.2023”, se arată pe site-ul LPF.

Decizii ale Comisiei de Disciplină:

U Craiova 1948 vs. AFC UTA Arad – Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul U Craiova 1948 SA cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul AFC UTA Arad cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

FC FCSB vs. FCV Farul Constanţa - Eliminare Dawa Tchakonte Joyskim Aurelien (gazde) - În baza art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează fotbalistul cu suspendare pentru un joc şi penalitate sportivă de 740 lei.

FC U Craiova, măsură incredibilă. Va juca meciurile de acasă fără spectatori!

Decizie surprinzătoare luată de FCU Craiova. Oltenii au anunţat că vor juca o perioadă nedeterminată partidele de pe teren propriu, fără spectatori.

Totul a pornit de la partida de duminica trecută, de la Sfântu Gheorghe, când galeria oltenilor a scandat lozinci xenofobe, iar centralul a oprit ostilităţile. Ulterior, patronul Adrian Mititelu şi-a manifestat dezamăgirea, iar acum a venit măsura şocantă.

 ”Având în vedere evenimentele din ultima perioadă, prin care unii dintre membrii galeriei s-au dedat la acte huliganice contrare legii şi regulamentelor FRF, prin care s-au creat prejudicii uriaşe pentru club şi luând în calcul ameninţările directe cu privire la producerea unor alte evenimente care să conducă la pagube pentru club, am luat următoarele hotărâri:


1) Desfăşurarea meciurilor pe teren propriu, fără spectatori, pe o perioadă nedeterminată;
2) Efectuarea de demersuri către FRF şi autorităţile statului în vederea adoptării de urgenţă a unei legislaţii care să prevină aceste manifestări;
3) Clubul va comunica procedura prin care cei care au achiziţionat abonamente vor putea să primească contravaloarea acestuia.

Clubul îşi exprimă regretul profund faţă de suporterii loiali ai clubului, în special faţă de abonaţi sau de cei de bună-credinţă, care nu au nicio vină şi care suportă consecinţele”,
 se arată în comunicatul lui FC U Craiova.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele