Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid

Conflict între doi foşti internaţionali? Gabriel Tamaş îl taxează pe Mihai Pintilii: ”Legea ar trebui să fie pentru toţi!”

FCSB Publicat pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20994453/1/steaua-bucuresti-dinamo-bucuresti-play-off-liga-1-orange-10-04-2016.jpg

Fundaşul central al Concordiei Chiajna, Gabriel Tamaş (39 de ani), a comentat situaţia lui Mihai Pintilii, aflat în conflict cu Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori, din cauza faptului că tehnicianul celor de la FCSB nu are o licenţă de antrenor şi figurează ca delegat al clubului.

Fostul internaţional român este de părere că legile trebuie respectate de toţi, chiar dacă este vorba de fotbalişti cu zeci de selecţii în prima reprezentativă a României.

"Eu nu fac şcoala de antrenori în Moldova! Normal că durează, de unde ştiţi că nu m-am pregătit din timp? Poate o să aveţi o surpriză! Legile trebuie să fie pentru toţi! Dumneavoastră dacă vreţi să vă apucaţi de şcoala de antrenori, nu trebuie să urmaţi paşii respectivi? Mourinho a avut vreun beneficiu?

Nu am citit legea, dar legea ar trebui să fie pentru toţi. Noi, că am jucat nu ştiu câte meciuri la echipa naţională şi am făcut ceva în fotbalul românesc, poate avem vreun beneficiu sau vreun ajutor. Dar cred că există aşa ceva din partea Federaţiei.

Eu am BAC-ul luat, am terminat Facultatea de Sport. Am urmat paşii care trebuie să fie urmaţi. Vreau să fac şi şcoala de antrenori, să-mi iau şi licenţele. Vreau să fac şi management pe fotbal. După care voi lua decizia corectă.

Durează şi licenţele, aşa că vreo 5-6 ani mai joc (n.r. - râde). E foarte greu să mai prind eu EURO ca jucător.", a declarat Gabriel Tamaş.

67 de selecţii şi 3 goluri marcate are Tamaş pentru naţionala României, în timp ce Pintilii a îmbrăcat de 46 de ori tricoul primei reprezentative, marcând un singur gol.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele