Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Constantin Budescu şi-a decis viitorul! Naşul său l-a dat de gol: ”Are şi acum oferte din străinătate!”

FCSB Publicat pe 18 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20512893/1/budescu.jpg

Dani Coman, preşedintele formaţiei Hermannstadt şi naşul lui Constantin Budescu, a dezvăluit că mijlocaşul ofensiv în vârstă de 32 de ani şi-ar dori să rămână la FCSB pentru a se lupta pentru titlul de campioană cu CFR Cluj.

Coman a afirmat că Budescu are oferte din străinătate, dar crede că acesta nu va pleca de la gruparea patronată de Gigi Becali până la finalul sezonului.

”Problema e rezolvată în proporţie de 50%, adică noi am vrea să vină la Hermannstadt. Nu cred însă că se va întâmpla acest lucru. Budescu, din ce ştiu eu, vrea sa rămână la FCSB şi să lupte pentru titlu.

El este şi finul meu şi dacă ar merge la Petrolul, adversarul nostru din lupta pentru promovare, ar strica socotelile între noi. Glumesc, desigur. Budescu are şi acum oferte din străinătate, dar cred că până la vară rămâne la FCSB.”, a declarat Dani Coman, la Metropola TV. 

Preşedintele celor de la Hermannstadt a mai vorbit în trecut despre posibila sosire a lui Constantin Budescu în tabăra sibienilor. Coman a precizat că divizionara secundă ar avea bani să îi achite salariul de 20.000 de euro lunar de la FCSB, însă ”Artistul” nu ar fi de acord să evolueze în eşalonul al doilea.

Hermannstadt ar putea să şi-l permită pe Budescu şi în Liga 2. La cum îi cunosc eu pe patronii de aici, ar putea să îi plătească salariul lui Budescu şi acum.

Problema este dacă ar veni jucătorul la noi. Eu cred că nu. Budescu nu va duce lipsă de oferte până se va lăsa de fotbal, asta e clar!”, a spus Dani Coman pentru realitateasportiva.net.

Hermannstadt se clasează pe poziţia secundă în Liga 2, cu 35 de puncte, la şapte lungimi distanţă de lidera Petrolul Ploieşti şi la două deasupra Universităţii Cluj.

Un gol şi o pasă decisivă a reuşit Constantin Budescu în nouă apariţii de la revenirea sa la FCSB, mult sub aşteptările patronului Gigi Becali, care şi-ar dori să se despartă de mijlocaşul ofensiv.

În sezonul 2017-2018, Budescu a fost cel mai bun fotbalist de la FCSB, cu 13 goluri şi 12 pase de gol în 37 de meciuri oficiale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele