Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | CS Mioveni - FC Argeş 0-1. Reuşita lui Garita a făcut diferenţa

Superliga Publicat pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20821420/2/fc-arges.jpg

FC Argeş a învins în deplasare, vineri, scor 1-0, formaţia CS Mioveni, în primul meci al etapei a şasea din Superligă.

Oaspeţii au înscris în minutul 55, după o fază lucrată pe traseul Işfan – Njike şi finalizată, din careu, de Garita.

În minutul 82 Garita a înscris, dar golul a fost anulat de sistemul VAR, după aproape opt minute în care arbitrul din camera VAR a analizat faza.
 

VIDEO | CS Mioveni - FC Argeş 0-1 (Garita 55). Echipele de start:

  • CS Mioveni: 22. I. Popescu – 25. I. Balaur, 15. Scarlatache, 27. Garutti – 26. Oancea, 5. Lixandru, 24. V. Pop, 6. Burnea – 89. Blănaru, 17. Antal, 18. C. Dumitru
  • FC Argeş: 1. Straton – 70. Jakolis, 23. M. Constantin, 92. Cestor, 16. Vianna – 4. Meza Colli, 6. Nijke – 11. Işfan, 21. Alceus, 24. Bertrand – 14. Garita

 

Minutul 81: Gol anulat pentru FC Argeş. O nouă decizie extrem de greu de judecat. Bertrand îl lansează pe Garita, care îl învinge din poziţie de 1 la 1 pe Popescu. Arbitrul de linie anulează reuşita, iar faza este analizată mai bine de 10 minute la VAR, care menţine decizia.

Minutul 55: GOL FC Argeş! Balonul pleacă pe flanc, Scarlatache încercă să strângă, dar este depăşit prea uşor. Nijke preia elegant şi trimite în faţa porţii, unde Garita îndeplinelte o simplă formalitate.

Minutul 45+4: Final de primă repriză! Scorul este 0-0.

Minutul 45: Fază extrem de greu gestionat. S-a apelat la VAR, pentru a se verifica dacă Straton a intrat cu mingea în poartă. În cele din urmă nu s-a dictat gol, iar la faza următoare Işfan a avut şansa deschiderii scorului, dar Popescu a avut o super intervenţie.

Minutul 31: Bertrand preia foarte bine din marginea careului şi pătrunde. Atacantul se descurcă dintre mai mulţi adversari şi trage puţin pe lângă stâlpul din dreapta al porţii lui Popescu.

Minutul 4: Cei de la FC Argeş cer penalty, în urma unei intervenţii a lui Scarlatache, dar arbitrul nu dicteză nimic.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------------
Gazdele n-au cunoscut încă gustul victoriei în acest sezon şi au un singur punct obţinut, fiind pe ultimul loc în clasament. Cu un program extrem de dificil în acest start de sezon, cei de la CS Mioveni speră să obţină vineri prima victorie din acest campionat.

De cealaltă parte, FC Argeş vine după două înfrângeri consecutive, suferite în faţa celor de la Rapid (1-2) şi FC U Craiova (0-2). Piteştenii ocupă locul 13 în clasament, cu 6 puncte din 5 partide, iar o victorie i-ar putea duce cel puţin temporar pe un loc de play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele