Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Cu cine a semnat, de fapt, Ianis Stoica. Anunţul surprinzător al lui Victor Becali

FCSB Publicat pe 22 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20866858/1/cs-hunedoara-fcsb-cupa-romaniei-22-09-2021.jpg

Surpriză în ceea ce-l priveşte pe Ianis Stoica, referitor la agentul care-l impresariază pe fotbalistul de 18 ani al FCSB-ului. Se pare că fiul lui Pompiliu Stoica nu este sub contract cu Anamaria Prodan, ci cu Liubliana Nedelcu, după ce a rupt înţelegerea cu firma deţinută de Victor Becali.

Chiar Victor Becali a făcut publică informaţia, vorbind, printre altele, şi despre anumite motive care l-ar fi adus pe Ianis Stoica în punctul în care are evoluţii foarte slabe pentru vicecampioana României în ultimele luni bune, dar şi despre o ofertă din Franţa pentru jucător.  

Noi îi spunem unui jucător că atunci când semnează cu firma că nu e rezolvat din punct de vedere al carierei sportive. Noi doar îl promovăm şi îl propunem. Nu înseamnă că dacă a semnat e gata viaţa lui şi va pleca într-o lună.

Din ce ştiu eu Ianis nu s-a întors la Anamaria Prodan. Din ce ştiu s-a dus la Liubliana Nedelcu

Eu am înţeles că a existat o ofertă din Franţa de vreo 200-300 de mii de euro şi de acolo ar fi vrut să plece. Ştiam că pretenţiile FCSB-ului sunt altele”, a spus Victor Becali pentru gsp.ro.

Ianis Stoica, ofertă din Franţa!

Ieşit complet din calculele pentru titularizare odată cu transferurile lui Compagno şi Miculescu, Ianis Stoica regretă că Gigi Becali nu l-a lăsat să plece în Franţa. Atacantul de la FCSB a dezvăluit că ar fi putut ajunge la o echipă din Ligue 1, care avea în plan să-l împrumute, apoi, la Grenoble în liga secundă.

Dacă anul trecut a lăsat o impresie foarte bună şi părea că e pregătit să facă pasul spre statutul de titular incontestabil, Stoica nu a mai dat acelaşi randament în startul acestei stagiuni, iar campania de transferuri de după vânzarea lui Florin Tănase l-a lăsat, practic, fără nicio şansă de a se impune în echipa lui Nicolae Dică.

Conştient de faptul că îi va fi foarte greu să se impună în primul 11 al vicecampioanei, fiul lui Pompiliu Stoica regretă că nu a mers în Franţa, unde ar fi avut alte posibilităţi de dezvoltare:

"Era o echipă din prima ligă care mă dădea la Gerenoble după. Pentru mine era bine să merg. Din moment ce nu joci, e clar că era mai bine să merg undeva sa joc. Nu exclud un transfer afară în iarna asta. Anul trecut am marcat zece goluri, anul ăsta au venit jucători noi şi iar e concurenţă mare şi e greu", a spus Stoica.

"Pe Ianis Stoica am cerut două milioane şi dai 250.000 de euro? La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! Vor fi jucători care vor pleca. Acum nu mai e timp. Pleacă la iarnă 4-5. Gata, la menghină!”, spunea Gigi Becali în momentul în care era întrebat despre potenţiala plecare a atacantului în vârstă de 19 ani.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele