Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Diego Godin a plecat de la Atletico Mineiro. Şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu brazilienii

Fotbal Internațional Publicat pe 21 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20748153/1/godin-mineiro.jpg

Căpitanul naţionalei Uruguayului, Diego Godin, şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu clubul brazilian Atletico Mineiro, la care s-a alăturat în ianuarie, şi şi-ar putea continua cariera în Argentina cel puţin până la Cupa Mondială-2022, informează lefigaro.fr.

”Atletico şi @diegogodin au convenit să rezilieze contractul pe cale amiabilă”, a anunţat luni pe Twitter clubul din Belo Horizonte.

”Plec cu satisfacţia de a fi dat mereu ce e mai bun din mine în fiecare moment, cu mare profesionalism şi de a fi respectat toţi acei oameni pe care nu îi voi uita niciodată”, a spus jucătorul de 36 de ani într-un mesaj.

Godin, care ar putea reveni în campionatul argentinian pentru a câştiga timp de joc până la Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie), al patrulea pe care l-ar juca alături de alte legende uruguayene Luis Suarez şi Edinson Cavani, părăseşte Brazilia cu nouă jocuri jucate în şase luni, din cauza accidentărilor.

Emblematicul fost fundaş central al lui Atletico Madrid, cu care a câştigat campionatul Spaniei în 2014 şi două Europa League (2012 şi 2018), a mai avut timp să-şi îmbogăţească lista de realizări cu Supercupa Braziliei în februarie învingând Flamengo.

După Spania şi înainte de Brazilia, Godin a evoluat în Italia, la Inter apoi la Cagliari.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri