Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Dumitru Dragomir, sceptic cu privire la un transfer al FCSB-ului: "E fotbalist de pluton, chiar dacă joacă la naţională"

FCSB Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20818605/1/rps-0347.jpg


Revenirea celor de la FCSB, de la 0-2 la 3-2 contra Chindiei Târgovişte, nu l-a impresionat prea mult pe Dumitru Dragomir.
 
Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că minusurile din jocul vicecampioanei sunt unele evidente şi că sistemul rotaţiei impus de Nicolae Dică face ca exprimarea să nu fie cea dorită meci de meci. În plus, Vadim Raţă, trimis titular şi înlocuit încă de la pauză cu Malcom Edjouma, e considerat un fotbalist de pluton, în ciuda lucrurilor bune arătate la FC Voluntari:
 
"Mi-a plăcut că Dică a făcut nişte schimbări bune, dar Steaua joacă haotic. Sunt spaţii mari între compartimente, nu fac presing cum trebuie. E haos acolo, dar să ştiţi că sunt talente.  Vă mai spun o chestie: când schimbi câte 4-5 jucători, cum să se mai înţeleagă unul cu altul? Eu n-aş schimba mai mult de un jucător! Văd acum că e o modă să se schimbe câte cinci jucători...ce e asta? Sunt multe de discutat, dar să ştiţi că nu mai apar fotbalişti de valoare. 
 
Să-l mai văd jucând pe Vadim Raţă...una e la Voluntari, alta e la Steaua (n.r. - FCSB). E jucător de pluton, chiar dacă joacă la naţionala Moldovei", a spus Dragomir, luni dimineaţă, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele