Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Dunajska Streda - FCSB 0-1! Tamm i-a transformat pe ”roş-albaştri” în favoriţi la calificarea în play-off-ul Conference League

FCSB Publicat pe 3 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20801077/1/fcsb.jpg

FCSB s-a impus, miercuri seară, scor 1-0 (0-0), în meciul disputat în deplasare, cu echipa slovacă Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Unicul gol al meciului de pe stadionul DAC Arena a fost marcat de Joonas Tamm, în minutul 69, după o pasă de la Radunovic.

Dunajska Streda: Veszelinov – Blackman, Risvanis, Kruzliak, Ciganiks – Dimun, Kacer – Veselovsky (Kalmar 86’), Balogh (Moumou 75’), Szantho (Brunetti 68’) – Krstovic (Nicolaescu 86’). Antrenor: Adrian Gula

FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma (Şut 75’) – Miculescu (Lixandru 78’), Oct. Popescu, Fl. Coman (Oaidă 46’) – B. Rusu (I. Stoica 64’). Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Risvanis 22', Kruzliak 56', 68' / Dawa 2', Radunovic 56', Edjouma 62', Tamm 73'

Cartonaş roşu: Kruzliak 68'

Arbitri: Rade Obrenovic – Jure Praprotnik, Grega Kordez – Asmir Sagrkovic (toţi din Slovenia).

Returul partidei dintre FCSB şi Dunajska Streda se va disputa joi, 11 august, la Bucureşti.

Dunajska Streda - FCSB 0-1 (Tamm 69)

Echipele de start:

  • DAC: Veszelinov - Blackman, Kruzliak, Risvanis, Ciganiks - Kacer, Dimun, Balogh - Veselovsky, Krstovic, Szantho
  • Rezerve: Petras, Muhamedbegovic, Kalmar, Brunetti, Njie, Moumou, Rymarenko, Ramadan, Davis, Nebyla, C. Pinto, Nicolaescu
  •  
  • FCSB: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Olaru - Miculescu, Oct. Popescu, Coman - Rusu
  • Rezerve: Vlad, Haruţ, Şut, I. Stoica, Lixandru, Fl. Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi, Şerban

Min. 90 + 6: Fluier final! FCSB se impune cu 1-0 în faţa slovacilor de la Dunajska Streda şi este mare favorită la calificarea în play-off-ul din Conference League. 

Min. 86: Krstovic trage din afara careului, însă Târnovanu reţine balonul fără nicio problemă. 

Min. 78: Schimbare la FCSB: intră Lixandru, iese Miculescu. 

Min. 75: Schimbare la FCSB: Şut îl înlocuieşte pe Edjouma. 

Min. 74: Tamm vede cartonaşul galben pentru un fault. 

Min. 69: GOL FCSB! Tamm transformă cu o execuţie din voleu centrarea lui Radunovic expediată pe bara a doua. 

Min. 67: Kruzliak vede cartonaşul roşu pentru un fault la Octavian Popescu în situaţie bună de gol pentru FCSB!

Min. 64: Bogdan Rusu este schimbat cu Ianis Stoica la FCSB. 

Min. 62: Edjouma (FCSB) încasează cartonaşul galben pentru un fault. 

Min. 56: Radunovic de la FCSB primeşte cartonaşul galben la o fază tensionată. Kruzliak de la gazde este avertizat şi el. 

Min. 52: Ocazie pentru FCSB! Şutul de la distanţă al lui Ovidiu Popescu se duce în cross pe lângă poarta apărată de Veszelinov.

Min. 49: Lovitura liberă executată de Bogdan Rusu se duce peste poarta slovacilor. 

Min. 46: A început a doua repriză! A ieşit Florinel Coman, a intrat la FCSB Răzvan Oaidă. Bogdan Rusu a şutat pe lângă poartă periculos.

Min. 45 + 1: La pauză scorul este 0-0!

Min. 43: Veszelinov, portarul gazdelor, reţine centrarea lui Radunovic.

Min. 37: Lovitura liberă executată de Florinel Coman se duce peste poartă. 

Min. 36: Edjouma obţine o lovitură liberă de la 17 metri de poarta adversă pentru FCSB. 

Min. 33: Krstovic (Dunajka Streda) execută peste poartă lovitura liberă a slovacilor. Târnovanu nu a avut emoţii. 

Min. 29: Cea mai mare ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu şutează de pe partea dreaptă a atacului ”roş-albaştrilor”, de la aproximativ 16 metri, din unghi, un pic pe lângă poartă. Execuţia lui Popescu a fost la colţul lung. 

Min. 25: Şansă pentru FCSB! Edjouma trimite de la aproximativ 25 de metri, poziţie centrală, peste poarta adversă. 

Min. 24: Darius Olaru înscrie din ofsaid, iar golul este anulat pe bună dreptate. 

Min. 22: Risvanis (Dunajska Streda) este avertizat cu cartonaşul galben. 

Min. 21: Târnovanu iese greşit pe o centrare a slovacilor, dar FCSB are noroc. 

Min. 19: Miculescu încearcă poarta din afara careului, însă execuţia sa se duce destul de departe de ţintă, chiar dacă a fost în forţă. 

Min. 18: Bară pentru Dunajska Streda! Szantho execută o lovitură liberă de la aproximativ 22-23 de metri, de pe partea stângă a defensivei ”roş-albastre”, în bara exterioară a porţii apărate de Târnovanu. 

Min. 9: Centrarea lui Florinel Coman din corner este respinsă cu mici emoţii de defensiva slovacă. 

Min. 3: Ocazie pentru FCSB! David Miculescu centrează de pe partea dreaptă a atacului ”roş-albaştrilor” la bara a doua pentru Florinel Coman, care recentrează în centru pentru Bogdan Rusu. Apărarea celor de la Dunajska Streda a reuşit printr-un fundaş să îl blocheze, în ultima clipă, din 6 metri pe Rusu. 

Min. 2: Dawa de la FCSB încasează cartonaşul galben. 

Min. 1: A început meciul!


Partida Dunajska Streda - FCSB, din turul III de calificare în Conference League va avea loc miercuri, de la 21:30 şi va putea fi urmărită în format live text pe site-ul www.primasport.ro.

FCSB nu a avut un început bun în noul sezon de SuperLigă, iar formaţia bucureşteană a înregistrat două egaluri şi o înfrângere, până în acest moment. ”Roş-albaştrii” se află pe locul 14 în campionat, cu doar două puncte.

De cealaltă parte Dunajska Streda a avut un început aproape perfect, în liga slovacă. Aceştia au reuşit două victorii şi un egal în cele trei meciuri disputate şi sunt lideri ai clasamentului. Sezonul trecut DAC a terminat pe poziţia a patra în campionat, la o diferenţă de 17 puncte de campioana, Slovan Bratislava.

Dacă FCSB va avea doi jucători noi în lot, este vorba despre Bogdan Rusu şi David Miculescu, proaspăt transferaţi de la CS Mioveni, respectiv UTA Arad, cei de la Dunajska Streda vor avea doi absenţi importanţi. Portarul titular Ricardo Ferreira şi atacantul Janos Hahn nu sunt apţi de joc, iar Veszelinov va apăra poarta formaţiei slovace, el are 22 de ani şi sezonul trecut abia prinde lotul echipei.

Echipa probabilă a FCSB-ului, în partida cu Dunajska Streda:

  • FCSB: Târnovanu - Radunovic, Tamm, Dawa, Ov. Popescu - Edjouma, Olaru - Fl. Coman, Oct. Popescu, Miculescu - B. Rusu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele