adplus-dvertising
Ultima oră
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general

E Dawa fundaşul potrivit pentru FCSB? Basarab Panduru, reticent cu transferul făcut de Becali

FCSB Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20745493/1/pan.jpg


Basarab Panduru nu crede că transferul lui Joyskim Dawa e o mutare propice pentru FCSB. Fostul mijlocaş îi dă dreptate lui Mihai Stoica şi consideră că stoperul camerunez nu are anvergura necesară pentru a se impune în echipa lui Toni Petrea.
 
"Pe Dawa trebuia să-l încerce dacă au avut posibilitatea asta, se vorbea şi la CFR, şi la Craiova. Botoşani îţi oferă posibilitatea asta să ţi-i dea, să-i ia şi tot la Botoşani ajung. MM a fost foarte corect în ce a spus despre Dawa, a spus ce crede, doar că nu contează ce crede. Nu cred că a greşit cu nimic, şi-a spus părerea. Nu are ce să se lege, e doar aşa. E Bouhenna liber, hai să-l luăm noi. E ăla liber, îl luăm!", a spus Panduru, la Orange Sport.
 
La startul acestei luni, Stoica a fost întrebat ce părere are despre Dawa şi a evidenţiat marele minus al africanului, incapacitatea de a porni construcţia de jos, cu pase precise spre mijlocaşi sau atacanţi:
 
"Am văzut ce descriere i-a făcut Ilie Dumitrescu lui Dawa, că e puternic, dă bine cu capul, e bun pe construcţie. Îi spun că are mari probleme la construcţie. L-am urmărit, ştiu ce zic. 
 
Acum, nu, nu s-a pus problema să îl luăm, au fost discuţii mai vechi. Nu aş avea ce fundaş central să propun din Liga 1. Fundaş central puternic şi înalt a fost Planic. Dacă propunerile mele nu sunt acceptate, atunci îmi văd de treabă", spunea MM Stoica.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele