adplus-dvertising
Ultima oră
Andreas Ivan, în atenţia lui Schalke 04. A semnat cu ”satelitul” clubului din Gelsenkirchen Andreas Ivan, în atenţia lui Schalke 04. A semnat cu ”satelitul” clubului din Gelsenkirchen
Detenţia sportivei Brittney Griner în Rusia a fost prelungită. Când va începe procesul
Detenţia sportivei Brittney Griner în Rusia a fost prelungită. Când va începe procesul
Claudiu Bumba, aproape de momentul naturalizării. Mijlocaşul român e la un pas să joace pentru Ungaria Claudiu Bumba, aproape de momentul naturalizării. Mijlocaşul român e la un pas să joace pentru Ungaria
Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant
VIDEO | Banciu, dur cu oferta "jignitoare" făcută de PSG: "Un nimeni absolut! E de de Dunaksta Streda" VIDEO | Banciu, dur cu oferta "jignitoare" făcută de PSG: "Un nimeni absolut! E de de Dunaksta Streda"
Târnovanu şi-a amintit momentul în care a fost anunţat că merge la FCSB: "A fost ceva din senin, la prânz deja semnasem" Târnovanu şi-a amintit momentul în care a fost anunţat că merge la FCSB: "A fost ceva din senin, la prânz deja semnasem"

EUROPEANUL DE HANDBAL PE PLAJĂ, PE LOOK SPORT! GREII CU CARE ROMÂNIA VA ATACA TITLUL SUPREM

Noutăți Publicat pe 27 mai 2019
mail-share icon Email

Look Sport transmite Finala Campionatului European de Beach Handball Intercluburi. Evenimentul găzduit de Baia Mare, între 6 şi 9 iunie 2019, va reuni peste 400 de sportivi din 15 ţări. Competiţia va aduce şi câteva premiere.

Întrecerea se va desfăşura pe trei terenuri, iar numărul echipelor participante a fost suplimentat de la 24 la 28. Ba mai mult, capacitatea tribunelor unde vor avea loc meciurile va depăşi 1.000 de locuri. De asemenea, vor fi şi partide care se vor juca în nocturnă. Asta va aduce un plus de spectacol pentru public, dar şi o calitate excepţională a transmisiilor live. De nocturnă s-a ocupat Claudiu Breban, unul dintre puţinii profesionişti români, când vine vorba de intalaţii de iluminat la evenimentele sportive.

De numele lui se leagă meciul din Cupa României din 2015, când FCM Baia Mare a pierdut după palty-uri în faţa celor de la Steaua Bucureşti. Din CV-ul acestuia face parte şi iluminarea altor stadioane precum cele din Sibiu, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe şi Călăraşi.

CU EI ATACĂM TITLUL EUROPEAN

Iubitorii handbalului pe nisip vor avea ocazia să revadă echipele Beach Girls (FOTO) şi Tricolorii (FOTO), în Centrul Vechi din Baia Mare. Naţionalele României au terminat anul trecut pe locul 2 în cadrul unei etape de Campionat European de Beach Handball Intercluburi (ebt) care a avut loc în Baia Mare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/19230993/1/whatsapp-image-2018-07-16-at-12.37.57.jpeg

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/19230993/3/whatsapp-image-2018-07-17-at-16.10.44.jpeg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele