adplus-dvertising
Ultima oră
Andreas Ivan, în atenţia lui Schalke 04. A semnat cu ”satelitul” clubului din Gelsenkirchen Andreas Ivan, în atenţia lui Schalke 04. A semnat cu ”satelitul” clubului din Gelsenkirchen
Detenţia sportivei Brittney Griner în Rusia a fost prelungită. Când va începe procesul
Detenţia sportivei Brittney Griner în Rusia a fost prelungită. Când va începe procesul
Claudiu Bumba, aproape de momentul naturalizării. Mijlocaşul român e la un pas să joace pentru Ungaria Claudiu Bumba, aproape de momentul naturalizării. Mijlocaşul român e la un pas să joace pentru Ungaria
Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant
VIDEO | Banciu, dur cu oferta "jignitoare" făcută de PSG: "Un nimeni absolut! E de de Dunaksta Streda" VIDEO | Banciu, dur cu oferta "jignitoare" făcută de PSG: "Un nimeni absolut! E de de Dunaksta Streda"
Târnovanu şi-a amintit momentul în care a fost anunţat că merge la FCSB: "A fost ceva din senin, la prânz deja semnasem" Târnovanu şi-a amintit momentul în care a fost anunţat că merge la FCSB: "A fost ceva din senin, la prânz deja semnasem"

EXCLUSIV | Sabău şi Eric, opinii dure despre situaţia de la FCSB: "Singura colaborare va fi despărţirea. Edi vrea campionatul şi îl încurcă pe Becali"

Liga 1 Publicat pe 8 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20459932/1/eric.png


Discursul dur pe care Gigi Becali l-a avut public la adresa lui Edward Iordănescu, luni, e interpretat de Ioan Ovidiu Sabău şi Eric de Oliveira drept o incapacitate a patronului de a-şi înfrânge pornirile tehnico-tactice. În direct la Fotbal Look, fostul mare internaţional român a explicat cum cuvintele lui Becali ştirbesc din autoritatea antrenorului, iar brazilianul Eric a transmis că, din punctul său de vedere, se va ajunge la o ruptură.
 
"Dacă ieşi în public şi spus aşa ceva e clar că nu sunt acele discuţii despre care spunea Edi, că discută problemele şi luni sau marţi închide telefonul, apoi analizează după meci, dar el ia deciziile. Se pare că el (n. red - Gigi Becali) nu rezistă acestei tentaţii. Bine, era de aşteptat. Sigur, astfel de discursuri au mai fost şi cu ceilalţi antrenori. Sigur, la alţii a fost mai clar. E greu să te schimbi şi să gândeşti diferit, încerci să găseşti scuze în loc să zici că echipa câştigă. Sigur, nu a câştigat cu Voluntari, o echipă OK, cu jucători de calitate, nu e o echipă uşor de bătut. Noi ne dăm cu părerea, mai glumim, probabil se pregăteşte pentru naţională...
 
Edi are personalitate, un nume, a câştigat un campionat şi are un cuvânt de spus în fotbalul nostru. Poţi să ceri să fii respectat, sunt nişte clauze în contract. Acele clauze le discuţi, rediscuţi, se ajunge la o înţelegere dacă nu funcţionează. Edi are experienţă în acest sens, se mai consultă, are un tată cu multă experienţă şi se mai sfătuieşte. Ce echipă în afară de CFR joacă bine la noi în campionat? Poate că sunt nemulţumiri, Becali vrea să joace anumiţi jucători...Nu ştii ce e acolo, ce discuţii sunt! Aceste mici discuţii, conflicte, nemulţumiri de multe ori se ţin acolo, în interior. Nu ai cum, îţi pierzi din autoritate. Nu mai ştii dacă tu faci echipa. Dacă eu sunt rezervă, m-a scos Edi sau patronul? Atunci, ca antrenor, pierzi uşor-uşor, cu toate că vrei o anumită intensitate şi un anumit sistem. Dacă nu mai ai autoritate, jucătorii nu mai sunt receptivi", a fost opinia lui Sabău, care s-a confruntat cu un caz asemănător la Poli Timişoara, pe vremea când a ameninţat cu demiterea dacă Marian Iancu nu încetează să încerce să se implice în viaţa tactică a echipei.
 
Ceva mai direct, Eric a pus situaţia într-un context mai larg:
 
"Cred că singura lor colaborare va fi despăţirea. La asta se referă Becali când spune că cine bagă banii nu are un cuvânt de spus. Îi e dor să se bage la echipă, să facă ce vrea. Adevărul e că aducerea unui jucător nu mai e văzută ca un lucru bun, nu mai e Steaua, care atrăgea şi toţi voiau să se ducă acolo să facă performanţă. Becali a transformat clubul într-o afacere, mie mi se pare că nu-i pasă de titlu. Edi probabil vrea să câştige campionatul şi îl încurcă pe Becali!", a spus brazilianul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga 1

Ultimele articole Toate articolele