adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

EXCLUSIV | Surpriză imensă! Vasile Şiman, gata să revină în fotbalul românesc. Planul afaceristului

Fotbal Publicat pe 31 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20088195/2/1111rps-4317.jpg

Prezent în studioul Look Sport LIVE, Ionuţ Mazilu a vorbit despre situaţia în care se află Sportul Studenţesc şi a dezvăuit discuţiile purtate cu afaceristul Vasile Şiman, omul de numele căruia se leagă ultima prezenţă a "studenţilor" în Liga 1.

Fost atacant la Sportul între 1999 şi 2006 şi antrenor în perioada 2014-2016, Mazilu spune că Şiman e în continuare patronul echipei şi intenţionează să revină în fotbalul românesc.

"Şiman vrea să revină!" Sportul, pe modelul Rapid

Fostul internaţional susţine că Sportul ar putea fi înscrisă în Liga a 4-a, pe un model similar cu cel de la Rapid, cu ţinta de a reveni în scurt timp în prim-planul fotbalului românesc.

"Baza din câte ştiu eu nu a fost niciodată a Sportului Studenţesc în acte sau a domnului Şiman. Ea a fost mereu închiriată. Dar tot ce ţine de istoria acestui club e în Regie. Acum nu mai e nimic.

Acum sunt nişte suporteri care încearcă să reînvie echipa, dar e foarte greu.

Din câte ştiu eu, da, clubul e tot al lui Vasile Şiman. Eu am avut o relaţie ok cu domnul Şiman. Din discuţiile mele cu el, îşi doreşte şi vrea, într-o perioadă nu foarte lungă, să readucă echipa în prim-plan. Dar sunt multe necunoscute în momentul de faţă. E posibilitatea de a pleca la fel ca Rapidul, din Liga a 4-a. În acest moment nu există altă variantă"
, a declarat Ionuţ Mazilu la Look Sport LIVE, în direct pe Look Sport+.Matinalul Look Sport LIVE este în direct pe Look Sport+ şi online, în fiecare dimineaţă, de la 10:15. De luni până vineri, Eduard Zelgin îţi aduce cele mai fresh informaţii din lumea sportului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele