Ultima oră
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0. Runda din eşalonul secund se încheie anost VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0. Runda din eşalonul secund se încheie anost
”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj ”Aleargă, face, drege”. Gigi Becali a pus ochii pe un fotbalist al rivalei CFR Cluj
Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic Creşterea numărului de acte antisemite reprezintă o provocare de securitate pentru sportivii israelieni, afirmă Comitetul Olimpic
Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui Încă o echipă de tradiţie e în pericol! Cere ajutorul fanilor pentru a supravieţui
Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen Manuel Neuer şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen
Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo Cine este cotat cu prima şansă să îi ia locul lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo

Fanii jubilează, FCSB anunţă OFICIAL revenirea fotbalistului de 900.000 de euro

FCSB Publicat pe 29 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21331085/1/fcsb-sepsi-as.jpg

Vlad Chiricheş a revenit în vara trecută la FCSB, dar s-a accidentat serios şi mai are de stat pe tuşă. Însă, fundaşul central şi-a luat toate măsurile de siguranţă atunci când a semnat cu formaţia bucureşteană.

Chiricheş este în acest moment cel mai bine plătit jucător din SuperLiga României, dat fiind faptul că a evoluat în ultimii ani în Serie A şi a revenit din postura de ”vedetă” la FCSB. Apărătorul a semnat un contract valabil pe doi ani, dar inevitabilul s-a produs în startul sezonului şi s-a accidentat în partida cu UTA. 

  • Vlad Chiricheş este cotat la 900.000 de euro de Transfermarkt. 

Fundaşul central a suferit la finalul lunii august o accidetare musculară, problemă pe care a mai avut-o şi în trecut. Mihai Stoica a anunţat când va reveni apărătorul pe teren şi a dat un termen de cel mult o lună, la începutul lui noiembrie.

”Şi lui îi pare rău că nu joacă, şi lui Chiricheş îi pare rău că nu joacă, tuturor ne pare rău că nu joacă. Săptămâna viitoare iese pe teren. Cam în 3-4 săptămâni revine, după pauza internaţională, la începutul lui noiembrie”, a declarat Meme Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, conform Orange Sport.

Becali regretă că l-a adus pe Chiricheş! ”Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult”

Gigi Becali regretă contractul pe care il are cu Chiricheş. Patronul FCSB se consideră vinvoat pentru această mutare, pentru că şi l-a dorit mult pe fundaş.

Totuşi, Becali a făcut şi haz de necaz în intervenţia din timpul emisiunii Fotbal Show şi a spus că fostul căpitan al naţionalei ar putea să o ajute pe FCSB în Champions League.

Într-un fel, da. Nu de faptul că l-am luat pe Chiricheş, ci pentru bani. Eu sunt cel vinovat, pentru că l-am vrut foarte mult.

Am făcut pe doi ani, asta e, dar poate ne înţelegem, dar să dea Dumnezeu să îşi revină, să nu se mai accidenteze şi să ne ajute.

Sunt foarte mulţi bani, 40.000 salar. De bani îmi pare rău. 

Poate îşi revine şi nu se mai accidentează. L-am luat mai mult pentru cupele europene, poate ne ajută în Liga Campionilor.” a spus Gigi Becali.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele