Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ ”FC U Craiova nu are implicare în organizarea meciului. Echipa e absolvită de vină”. Reacţia echipei lui Adrian Mititelu

FC U Craiova 1948 Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

FC U Craiova a precizat, duminică seară, într-un comunicat, că nu are nicio implicare în organizarea meciului cu Sepsi, din Superligă, astfel că echipa este absolvită de orice vină cu privire la organizare.

Gruparea olteană a menţionat că nu a organizat deplasarea suporterilor.

Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal.

Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe.

Echipa Sepsi OSK şi-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion şi, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii şi a regulamentelor în timpul desfăşurării meciului. Orice altă interpretare contravine prevederilor legale şi nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o ţară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal”, a notat FCU.

Meciul Sepsi – FC U Craiova a fost suspendat, duminică, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor.

LPF a reacţionat! Regulamentul, pe punctul de a se schimba într-un mod radical

A venit şi reacţia LPF după ceea ce s-a întâmplat la partida Sepsi – FC U Craiova! Justin Ştefan, secretar general al forului, a intervenit în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, şi a comentat secvenţele de la Sfântu Gheorghe. Acesta a afirmat că LPF are toleranţă zero faţă de astfel de momente, dar că pe viitor, indiferent de modul în care va fi judecat acest caz, trebuie revizuit regulamentul, dacă e cazul, pentru ca meciurile să nu mai fie suspendate.

Astfel, e posibil să apară detalii în regulament care să permită terminarea confruntărilor pe teren, dar Justin Ştefan nu a prezentat punctual ce idei ar putea să devină legi, astfel încât să nu mai avem contexte ca acesta de la Sfântu Gheorghe.

E o situaţie nefavorabilă pentru jucători, a explicat Ştefan, care a declarat că trebuie să se aibă în vedere faptul că echipele nu au vină directă pentru reacţiile fanilor şi că pe viitor pot fi acte de premeditare, aşa cum au apărut informaţii şi cu privire la duelul Sepsi – FC U Craiova, prezentate în exclusivitate de Prima Sport.

Astfel de scandări... LPF nu le tolerează, dar facem o diferenţă în ceea ce priveşte scandările şi această parte de scandal, pentru că la finalul zilei jucătorii nu sunt responsabili pentru scandări, iar jocurile trebuie să se termine pe teren. Trebuie să discutăm cu colegii de la FRF şi să vedem dacă putem implementa acţiuni graduale în astfel de cazuri.

Trebuie să respectăm munca jucătorilor, nu au vină pentru ceea ce se întâmplă pe stadion. Nimănui nu i-ar fi plăcut să ne trezim cu o astfel de situaţie. E un precedent periculos. Ce se întâmplă dacă există cineva care e rău intenţionat şi la un meci se deplasează, scandează şi se ajunge la un astfel de rezultat?

Se va judeca acest caz, dar trebuie să vedem ce vom face dacă se va repeta acest episod”, a spus Justin Ştefan, secretar general al LPF.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri