adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona

FC Voluntari poate lua 1.5 milioane de euro din vânzarea lui Aissa Laidouni în Franţa

Superliga Publicat pe vineri, 10:27
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20930783/1/laidouni.jpg

Aissa Laidouni, prezent în acest moment la Cupa Mondială din Qatar, s-a făcut remarcat în România, la FC Voluntari, pentru care a jucat doi ani, până în 2020, când a plecat în Ungaria, transferat fiind de Ferencvaros, pentru 600.000 de euro. Ilfovenii pot lua o sumă importantă de bani pe el şi acum.

Cum e posibil? Aissa Laidouni a mers în Ungaria şi în schimbul unei sume de bani care va fi primită de FC Voluntari la un viitor transfer, astfel că formaţia din SuperLiga României va mai lua 15%. Acum, în aceste zile, se discută pe seama faptului că tunisianul născut în Franţa este dorit chiar în ”Ţara Hexagonului”, pentru 10 milioane de euro.

Astfel, dacă mutarea se va face pentru această sumă, atunci FC Voluntari va mai lua încă 1.5 milioane de euro.

Aissa Laidouni a început fotbalul la Angers

Laidouni a început fotbalul la Angers, dar după un pas în spate, la Chambly, s-a orientat spre România în vara lui 2018, când a semnat cu FC Voluntari. De atunci a strâns 56 de meciuri pentru ilfoveni, şapte goluri şi cinci pase decisive, iar evoluţiile bune l-au adus foarte aproape de FCSB, în iulie 2019. Becali şi şefii clubului din Voluntari s-au pus la masa negocierilor, ba chiar au bătut palma, dar mutarea a picat pe ultima sută de metri.

În cele din urmă, în septembrie 2020, Laidouni a ajuns în Ungaria, la Ferencvaros, unde a prins 102 meciuri, a marcat de nouă ori şi a oferit 16 pase decisive.

Actuala sa cotă de piaţă este de 4 milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele