Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au deschis scorul
Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani Octavian Vintilă, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de sport din România, a murit la 86 de ani
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova

FCSB i-a găsit înlocuitor lui Iulian Cristea! Mihai Lixandru a impresionat, dar poate să plece dacă Becali decide asta. UPDATE

FCSB Publicat pe 14 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20731291/1/fcsb-2.jpg

UPDATE joi (14 iulie), ora 18:15: Situaţia lui Mihai Lixandru (21 de ani) poate lua o întorsătură mai mult sau mai puţin aşteptată în această vară, chiar dacă Mihai Stoica spunea că va rămâne în lotul FCSB-ului. Cum vicecampioana din SuperLiga României a transferat în apărare, e posibil ca Lixandru să fie, până la urmă, împrumutat.

Informaţia a fost confirmată de Mihai Stoica, acesta punctând că decizia îi aparţine lui Gigi Becali, patronul formaţiei bucureştene. Rămâne de văzut cum va evolua situaţia, dar se pare că ”drumul” e unul clar, un nou împrumut pentru Mihai Lixandru.

Eu m-aş opune să plece, fiindcă mie îmi place foarte mult, dar au venit deja 3 fundaşi centrali şi mai există şi Haruţ. Rămâne să vedem, dacă patronul va decide ca el să meargă undeva să joace, atunci aşa va fi”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.


Ştirea iniţială

Mihai Lixandru, în vârstă de 21 de ani, va fi fundaşul central pe care FCSB s-ar putea baza după accidentarea lui Iulian Cristea. Apărătorul a fost împrumutat stagiunea trecută de Casa Liga 1 la CS Mioveni, iar acum Gigi Becali a decis să îi dea o şansă, astfel că sezonul următor nu va mai fi cedat nicăieri, aşa cum s-a tot întâmplat în ultimii ani.

Lixandru va intra în vederile lui Toni Petrea la reunire, iar dacă va da un randament pe măsură va putea fi chiar titular până la revenirea lui Cristea, cel puţin. În anul fotbalistic anterior, Lixandru a evoluat în 30 de meciuri pentru CS Mioveni, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

În trecut, FCSB l-a mai împrumutat la Viitorul Pandurii şi Gaz Metan Mediaş. Fotbalistul născut la Bucureşti este cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro.

Eu mă interesez de fundaşi, dar aduc doar gratis. Ştiţi politica mea. Nu vreau să intru în faliment. Aduc jucători doar gratis. Dacă nu găsesc nimic gratis, o să joace Haruţ şi Ovidiu Popescu. Şi o să vină Lixandru ( n.r – Mihai Lixandru, 21 de ani).

A zis Stoican acum ceva timp că e un fundaş foarte bun şi am zis să-l vedem. Am întrebat unde e şi am zis să-l vină, ca să-l vedem”, a spus Gigi Becali pentru GSP.

FCSB renunţă la transferul lui Işfan de la CS Mioveni

Joyskim Dawa (26 de ani) şi Alexandru Işfan (22 de ani) nu mai sunt variante pentru FCSB! Cei doi jucători sunt doriţi şi de Universitatea Craiova, astfel că Gigi Becali a anunţat că iese din cursa pentru cei doi, având o înţelegere cu patronul oltenilor, Mihai Rotaru.

Joyskim Dawa, de la FC Botoşani, şi Alexandru Işfan, de la FC Argeş, sunt doriţi şi de Universitatea Craiova, iar Becali preferă să nu intre într-o licitaţie pentru cei doi.

Foarte bine. Mi l-a propus el (n.r. – Iftime) pe Dawa, dar nu mă interesează pe mine. Nu mă bag peste Mihai Rotaru. Am o înţelegere cu el, iar eu o respect. 

Mi-a transmis că el îi vrea pe Dawa şi Işfan la Craiova, iar eu nu mă mai interesez de aceşti jucători. Îl las pe Mihai Rotaru să îi oferteze el. O să caut eu pe alţii”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport

Dawa a jucat în 33 de meciuri în sezonul recent încheiat pentru FC Botoşani, a marcat de patru ori şi a oferit o pasă decisivă. Işfan a prins 42 de confruntări, a marcat de patru ori şi dat o pasă decisivă.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele