Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

FCSB nu se opreşte şi mai pregăteşte un transfer! Un atacant va ajunge sub comanda lui Nicolae Dică

FCSB Publicat pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20806203/1/fcsb-superliga.jpg

FCSB a făcut transferuri surprinzătoare în aceste zile, dar se pregăteşte să mai aducă un jucător, un fotbalist număr 9, un atacant. Informaţia a fost confirmată de Mihai Stoica, pe pagina personală de Facebook, astfel că vicecampioana din SuperLiga României e pe cale să mai facă un anunţ.

Deocamdată, nu se ştie despre ce jucător este vorba, dar, din câte se pare, sunt discuţii în acest sens, astfel că FCSB va pune presiune pe CFR Cluj în acest sezon şi ridică nivelul în raport cu celelalte echipe care au terminat campionatele precedente sub ea.

Dacă Tavi va juca stânga, oricând Miculescu sau Olaru pot suplini poziţia de nr 10… suntem chiar echilibraţi. Încă n-am renunţat la un alt nr 9”, a scris MM Stoica pe Facebook.

Vineri a fost prezentat Marco Dulca

FCSB a şi oficializat transferul lui Marco Dulca, de la Chindia Târgovişte. Vineri seară a făcut publică echipa din SuperLiga României aducerea fotbalistului care a fost aproape de o mutare în Germania în această vară.

FCSB a oferit mai multe detalii pe pagina de Facebook, printre care şi numărul pe care fotbalistul îl va purta. Fiul lui Cristi Dulca va juca pe spate cu numărul 20.

După cum bine se ştie, aspect recunoscut în spaţiul public, FCSB a plătit 250.000 de euro pentru mijlocaş, cât era clauza pentru ”eliberarea” de la formaţia din Târgovişte.

Bine ai venit, Marco Dulca!

FCSB anunţă transferul lui Marco Dulca, de la AFC Chindia Oficial.

Mijlocaşul în vârstă de 23 ani va purta tricoul cu numărul 20.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Marco Dulca s-a născut la 11 mai 1999, în Coreea de Sud. A început fotbalul la juniorii Universităţii Cluj, de unde a fost transferat de Swansea (Anglia). A evoluat, la nivel de seniori, pentru Farul Constanţa, în sezonul 2019-2020, iar din august 2020 a jucat pentru Chindia Târgovişte, pentru care a adunat 73 de partide oficiale, 4 goluri şi 2 pase de gol”, a anunţat FCSB.

După transferurile lui Radaslavescu şi Boboc, finanţatorul roş-albaştrilor a plătit şi clauza de reziliere a lui Marco Dulca, fiul expertului Prima Sport Cristi Dulca.

În vârstă de 23 de ani, Marco Dulca e cotat la 900.000 de euro de site-urile de specialitate. Fost internaţional de tineret, Dulca Junior şi-a făcut ucenicia în Regatul Unit, la Swansea, apoi a jucat pentru Farul şi Chindia.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele