Ultima oră
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”

FCSB s-a înţeles cu Bouhenna! UPDATE: Vicecampioana l-a prezentat oficial

FCSB Publicat pe 21 iun 2022
mail-share icon Email

Rachid Bouhenna (30 de ani) nu mai e jucătorul CFR-ului. FCSB a profitat de faptul că algerianul s-a despărţit de campioana României şi l-a transferat din postura de liber de contract.

UPDATE marţi (21 iunie), ora 15:06: FCSB a anunţat oficial transferul lui Rachid Bouhenna:

Bine ai venit, Rachid Bouhenna!

Rachid Bouhenna, care a evoluat pentru CFR Cluj în sezonul trecut, a devenit, începând de marţi, jucătorul FCSB.

Fundaşul francez în vârstă de 30 de ani va evolua cu numărul 29 şi a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Rachid Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franţa). A evoluat, în tinereţe, pentru CS Sedan (Franţa), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franţa), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an şi a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018. A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoţia), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În sezonul trecut, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-şi în palmares titlul de campion al României”.

 


MM Stoica a dezvăluit că fundaşul va fi prezentat oficial în cursul zilei de marţi. Oficialul de la FCSB nu a dorit însă să ofere detalii despre Dawa, primul transfer al verii perfectat de formaţia din Capitală.

"Bouhenna a semnat în seara aceasta cu noi, mâine facem conferinţă de presă, îl prezentăm. Eu sunt foarte bucuros, pentru că mi-a plăcut foarte mult acest jucător când era la Sepsi. M-am ocupat de Bouhenna, am negociat, nu ştiu despre Dawa. Ştiţi părerea mea despre Dawa", a spus Stoica, pentru Orange Sport.

  • Bouhenna a bifat doar 19 partide în sezonul trecut pentru cei de la CFR Cluj.
  • Fundaşul este cotat de Transfermarkt la suma de 500.000 de euro şi poate juca atât în centru, cât şi în flancul apărării.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele