Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FCSB, sancţionată de UEFA din cauza suporterilor. Decizia anunţată de forul continental

FCSB Publicat pe 5 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20805813/1/fcsb-asc.jpg

Comisia de Apel a UEFA a decis sancţionarea FCSB-ului, ca urmare a problemelor de la meciul dintre echipa bucureşteană şi Saburtalo, disputat în data de 28 iulie, în Conference League.

Astfel, FCSB a primit o amendă de 50.000 de euro şi va trebui să joace următorul meci de acasă cu tribuna sud a stadionului închisă, din cauza comportamentului rasist al suporterilor.

De asemenea, FCSB va trebui să afişeze la următorul meci de acasă din cupele europene un banner cu mesajul ”#NoToRacism”.

În plus, echipa bucureşteană a fost amendată cu 1.500 de euro pentru aruncarea de obiecte de către fani.

CS Mioveni – FCSB, luni de la 21:00 pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro

CS Mioveni – FCSB se joacă luni, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Partida din etapa a patra a Superligii poate fi urmărită şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro. Cele mai importante faze ale meciului precum potenţialele goluri, ratări sau momente tensionate ale duelului vor fi redate în regim live video de către site-ul www.PrimaSport.ro.

După primele 3 etape din campionat, CS Mioveni este cea mai slabă echipă din Superligă. Elevii lui Alexandru Pelici au 3 înfrângeri, doar două goluri marcate şi 9 primite, ocupând ultimul loc din clasament.

Dacă în cazul formaţiei argeşene avem de-a face totuşi cu o echipă de play-out care sezonul precedent a trecut prin emoţiile luptei pentru evitarea retrogradării, FCSB poate fi considerată dezamăgirea startului de sezon. Doar două puncte au câştigat ”roş-albaştrii” în 3 partide, ceea ce îi face să ocupe locul 14 de baraj. Cu un golaveraj de 2-4, vicecampioana României le întrece doar pe Petrolul Ploieşti (un punct) şi pe CS Mioveni (0 puncte) în ierarhia Superligii înaintea etapei a 4-a.

Până acum, FCSB a înregistrat două egaluri pe teren propriu, ambele cu scorul de 1-1, în faţa nou-promovatei Universitatea Cluj şi a formaţiei FC ”U” Craiova. În deplasare, gruparea patronată de Gigi Becali a pierdut indiscutabil în faţa rivalei concitadine Rapid Bucureşti, scor 2-0.

De cealaltă parte, CS Mioveni a pierdut la scor de neprezentare deplasarea de pe terenul nou-promovatei Hermannstadt, a cedat pe teren propriu (0-2) în faţa Farului şi a fost învinsă cu 4-2 de campioana CFR Cluj.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele