adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

FCSB se umple de fundaşi centrali. Alte două variante pentru vicecampioana din Casa Liga 1. Anunţul lui Gigi Becali

FCSB Publicat pe marți, 13:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20748070/1/fcsb-2.jpg

FCSB se concentrează în această vară pe conturarea unui lot puternic în defensivă, Gigi Becali considerând că aşa a pierdut echipa sa un alt titlu în Casa Liga 1, în detrimentul CFR-ului. Astfel, omul de afaceri este în negocieri cu Joyskim Dawa (26 de ani) de la FC Botoşani.

Însă, dacă acordul cu fundaşul moldovenilor nu se va face, atunci va merge pe altă pistă, pentru că mai are alte două. Pe de altă parte, chiar şi dacă semnează Joyskim Dawa sunt şanse ca la FCSB să mai vină cel puţin un fundaş.

Un grec şi un georgian mai are Gigi Becali pe listă, după cum a declarat marţi dimineaţă.

Mai am un grec şi un georgian pe listă. Grecul are 1,92 m, iar georgianul e de naţională şi are 1,96 m. 

E posibil să aducem încă un fundaş şi dacă semnează Dawa. Că noi am pierdut campionatul pentru că nu avem fundaşi. Dawa are două variante. Ori semnează cu noi, ori mai stă un an la Botoşani. Clubul a semnat contract cu noi, nu mai poate semna un alt contract, cu CFR Cluj”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Potrivit detaliilor oferite de Becali, fundaşul georgian la care se referă este Solomon Kvirkvelia, în vârstă de 30 de ani şi 1.96 m. Acum joacă în ţara natală, la FC Gagra, iar cota lui de piaţă e de un milion de euro.

Sezonul trecut a prins 18 meciuri, iar în trecut a mai jucat pentru echipe precum Lokomotiv Moscova, Rubin Kazan sau Metalist 1925. Pentru naţionala Georgiei are 45 de meciuri.

Dawa, salariu de 12.000 de euro la FCSB. Şanse mari să semneze

Gigi Becali a făcut noi precizări în privinţa lui Dawa, pe care a decis să-l transfere în momentul în care CFR Cluj a intenţionat să îl achiziţioneze. A intrat repede pe fir şi a căzut la un acord cu FC Botoşani.

Patronul FCSB-ului a anunţat că fundaşul va ajunge azi la Bucureşti şi ar putea semna. Îi oferă un contract de 12.000 de euro pe lună, cu 8.000 mai mult decât lua în Moldova, potrvit omului de afaceri la Pro Arena.

Dawa ar putea, însă, să nu ajungă la acord cu FCSB, chiar dacă va sosi la Bucureşti. Ar solicita un salariu mai mare decât îi dă Gigi Becali.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele