Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

FIFA a decis ca turneul final al CM din Qatar să înceapă o zi mai devreme faţă de programul iniţial, cu meciul Qatar – Ecuador

Fotbal Internațional Publicat pe 12 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20814717/2/word-cup-1.jpg

Consiliul FIFA a decis, joi, ca turneul final ala Cupei Mondiale din Qatar, să înceapă cu o zi înainte faţă de programul iniţial. În prima zi, la 20 noiembrie 2022, vor avea loc ceremonia de deschidere şi meciul Qatar – Ecuador.

Drept urmare a acestei decizii, partida Senegal – Olanda, anunţată iniţial ca meci de deschidere, se va disputa la 21 noiembrie.

Schimbarea asigură continuitatea tradiţiei constând îm startul Cupei Mondiale cu o ceremonie de deschidere cu ocazia primului meci, în care joacă fie gazdele fie campionii en titre”, a precizat FIFA.

Naţionalele vor fi cazate în stabilimente de lux, unde alcoolul e interzis

Toate echipele au ales să rămână în micul stat din Golf pentru final. Echipele vor păstra aceleaşi locuri de cazare pe toată durata şederii lor în Qatar, a menţionat FIFA, citată de Le Figaro.

Potrivit listei publicate de FIFA, 24 de echipe vor fi cazate în hoteluri şi unităţi "situate pe o rază de 10 km una de cealaltă”.

Campioana mondială Franţa îşi va stabili reşedinţa la Al Messila, o staţiune de lângă Doha, care este considerat "cadrul de palat privat”. Vilele de acolo costă peste 2.500 de dolari pe noapte (2.469 de euro).

Germania, încoronată în 2014 în Brazilia, îşi va stabili reşedinţa la Zulal, care are vedere la Golf şi se prezintă drept cel mai mare centru de wellness din Orientul Mijlociu. Proprietatea familiei domnitoare a Qatarului, apartamentul regal costă peste 10.000 de dolari pe noapte. Manuel Neuer şi coechipierii săi vor fi cei mai îndepărtaţi de Doha, la 100 km de capitală, dar vor beneficia de avantajul de a fi "într-o bulă” departe de mulţime.

Anglia va fi găzduită la hotelul Souq Al Wakra, unde autorităţile au plănuit să privatizeze o parte din plaja publică din apropiere pentru Harry Kane şi restul echipei. Hotelul nu serveşte alcool, dar există planuri de extindere a sălii de sport şi de a oferi jucătorilor divertisment, cum ar fi jocuri video.

Brazilia a ales hotelul Westin din centrul oraşului Doha, în timp ce Argentina şi Spania au optat pentru cazare "de lux" la universitatea din Qatar, de unde pot merge pe jos până la terenul de antrenament.

Peste un milion de suporteri sunt aşteptaţi în Qatar pentru Cupa Mondială din 2022, a cărei finală este programată pentru 18 decembrie.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri