adplus-dvertising
Ultima oră
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”

FIFA a decis ca turneul final al CM din Qatar să înceapă o zi mai devreme faţă de programul iniţial, cu meciul Qatar – Ecuador

Fotbal Publicat pe 12 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20814717/2/word-cup-1.jpg

Consiliul FIFA a decis, joi, ca turneul final ala Cupei Mondiale din Qatar, să înceapă cu o zi înainte faţă de programul iniţial. În prima zi, la 20 noiembrie 2022, vor avea loc ceremonia de deschidere şi meciul Qatar – Ecuador.

Drept urmare a acestei decizii, partida Senegal – Olanda, anunţată iniţial ca meci de deschidere, se va disputa la 21 noiembrie.

Schimbarea asigură continuitatea tradiţiei constând îm startul Cupei Mondiale cu o ceremonie de deschidere cu ocazia primului meci, în care joacă fie gazdele fie campionii en titre”, a precizat FIFA.

Naţionalele vor fi cazate în stabilimente de lux, unde alcoolul e interzis

Toate echipele au ales să rămână în micul stat din Golf pentru final. Echipele vor păstra aceleaşi locuri de cazare pe toată durata şederii lor în Qatar, a menţionat FIFA, citată de Le Figaro.

Potrivit listei publicate de FIFA, 24 de echipe vor fi cazate în hoteluri şi unităţi "situate pe o rază de 10 km una de cealaltă”.

Campioana mondială Franţa îşi va stabili reşedinţa la Al Messila, o staţiune de lângă Doha, care este considerat "cadrul de palat privat”. Vilele de acolo costă peste 2.500 de dolari pe noapte (2.469 de euro).

Germania, încoronată în 2014 în Brazilia, îşi va stabili reşedinţa la Zulal, care are vedere la Golf şi se prezintă drept cel mai mare centru de wellness din Orientul Mijlociu. Proprietatea familiei domnitoare a Qatarului, apartamentul regal costă peste 10.000 de dolari pe noapte. Manuel Neuer şi coechipierii săi vor fi cei mai îndepărtaţi de Doha, la 100 km de capitală, dar vor beneficia de avantajul de a fi "într-o bulă” departe de mulţime.

Anglia va fi găzduită la hotelul Souq Al Wakra, unde autorităţile au plănuit să privatizeze o parte din plaja publică din apropiere pentru Harry Kane şi restul echipei. Hotelul nu serveşte alcool, dar există planuri de extindere a sălii de sport şi de a oferi jucătorilor divertisment, cum ar fi jocuri video.

Brazilia a ales hotelul Westin din centrul oraşului Doha, în timp ce Argentina şi Spania au optat pentru cazare "de lux" la universitatea din Qatar, de unde pot merge pe jos până la terenul de antrenament.

Peste un milion de suporteri sunt aşteptaţi în Qatar pentru Cupa Mondială din 2022, a cărei finală este programată pentru 18 decembrie.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele