Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Florin Tănase, aşteptat cu braţele deschise la FCSB: ”O să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson!”

FCSB Publicat pe 15 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20920959/1/gigi-becali.jpg

Florin Tănase a rămas în relaţii bune cu Gigi Becali după ce a plecat de la FCSB, iar patronul vicecampioanei are planuri mari, să îl pună antrenor secund pe fostul decar al său, dar să fie în continuare şi jucător, după ce va termina experienţa de la Al-Jazira.

Deşi în acest moment nu are antrenor, Gigi Becali face planurile pentru perioada următoare, pentru sezoanele care vin, iar în cărţi pentru modul în care vede clubul este readucerea lui Florin Tănase, care va fi antrenor secund şi jucător la FCSB.

O să-l pun pe Tănase să-l antreneze, să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune. Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: „Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mai mult, cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2.” I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson!”, a spus Gigi Becali, conform Antena Sport.

Jucătorul chemat de Edward Iordănescu în locul lui Florin Tănase

Selecţionerul Edward Iordănescu a fost nevoit să facă o modificare în lotul pentru meciurile din această lună. Florin Tănase a fost titular vineri seara, la Al Jazira, în meciul cu Al Wahda, însă a rezistat pe teren doar 15 minute, anunţă frf.ro.

Mijlocaşul român a suferit o accidentare şi nu se va mai prezenta duminică, la reunirea tricolorilor.

În locul său, selecţionerul l-a convocat pe Daniel Paraschiv de la FC Hermannstadt. Atacantul de 23 de ani a reuşit în acest sezon 8 goluri şi o pasă decisivă, în 16 meciuri jucate.

România va juca două meciuri amicale, ultimele din acest an, joi, de la ora 18.30, pe Cluj Arena, cu Slovenia, şi duminică, 20 noiembrie, la Chişinău, cu Republica Moldova.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele