Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

Fost antrenor la Rapid, Jose Peseiro, a fost numit selecţioner al Nigeriei

Fotbal Internațional Publicat pe 16 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20708530/1/jp.jpg


Portughezul José Peseiro a fost numit selecţionerul echipei naţionale Nigeriei, a anunţat duminică Federaţia Nigeriană de Fotbal (NFF), conform lefigaro.fr.
 
În vârstă de 62 de ani, noul antrenor îi urmează lui Augustine Eguavoen, care a demisionat la începutul lunii aprilie după ce a ratat calificarea ţării la Cupa Mondială 2022 din Qatar.
 
Publicul şi fanii au fost foarte critici faţă de abordarea tactică a lui Eguavoen, care şi-a preluat postul interimar după demiterea la sfârşitul anului 2021 a franco-germanului Gernot Rohr după cinci ani şi jumătate.
 
Nigeria, de trei ori campioana Africii, a fost eliminată în optimile de finală la ultima Cupă Africii a Naţiunilor disputată în Camerun în ianuarie.
 
Îşi va conduce echipa în Statele Unite la sfârşitul lunii mai pentru a juca un meci amical împotriva Mexicului, apoi împotriva Ecuadorului la începutul lunii iunie.
 
Peseiro a pregătit echipa Rapid în perioada iunie 2008 - ianuarie 2009:
 
Jose Peseiro a mai antrenat Sporting Lisabona, echipă de la care a fost dat afară în noiembrie 2018 după numai patru luni.
 
Printre altele, el a mai antrenat în carieră formaţiile Al Hilal, Panathinaikos, Braga, Al Wahda, Al Ahly, FC Porto, Al Sharjah şi Vitoria Guimaraes.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri