Ultima oră
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”

Fotbalistul care a dezamăgit în acest sezon de SuperLiga României, pus sub lupă. Aurel Ţicleanu: ”Visul de a pleca într-o ţară bogată îl destabilizează”

FCSB Publicat pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20867957/1/progresul-bucuresti-universitatea-craiova-festivitate-94-ani-rapid-bucuresti-25-06-2017.jpg

Octavian Popescu are evoluţii slabe de câteva meciuri bune, iar în ultima perioadă e analizat de oamenii de fotbal. O opinie a avut recent şi Aurel Ţicleanu (63 de ani), membru în Comisia Tehnică a FRF, care a evidenţiat motivele care, din punctul său de vedere, îl afectează fotbalistic pe tânărul FCSB-ului.

Ţicleanu e sigur că nu doar presiunea mediatică are efecte negative asupra lui Octavian Popescu, ci şi anturajul pe care îl are jucătorul, mai ales de când a devenit un nume des pronunţat în spaţiul public. Jucătorul vicecampioanei României nu mai mare evoluţii solide în acest sezon, chiar dacă în precedentul era lăudat.

Mass-media este altceva decât ce era pe vremea mea. Acest lucru îl poate copleşi pe jucător (n.r. - Tavi Popescu). Lucrurile pleacă din afara terenului. L-aş da exemplu pe David Popovici. Părinţii îl sprijină. Au reuşit ca în jurul său să nu fie nimeni, să aibă un anturaj intim. Sunt părinţii, antrenorii şi prietena.

Băiatul se trezeşte la 5 dimineaţa şi intră la antrenament, apoi se duce la şcoală. În relaţiile colegiale intră doar pe parcursul orelor şi atât.

În fotbal sunt interesaţi foarte mulţi oameni să intre în anturajul jucătorului, printre care impresari sau manageri. Ei îl plimbă pe jucător, iar interesul lor este ca un jucător să nu rămână prea mult la o echipă pentru că asta înseamnă bani pierduţi.

Sunt mulţi oameni care îl trag de la lucrurile principale. Îl distrag de la lucrurile principale. Visul de a pleca într-o ţară din Vest, într-un fotbal puternic şi bogat îi destabilizează pe jucători”, a spus Aurel Ţicleanu, pentur GSP.

Octavian Popescu, analizat atent după partida FCSB – Anderlecht: ”Hai să vă spun ceva, sper să nu fiu înţeles greşit”

Octavian Popescu a fost lăudat de Emil Săndoi pentru evoluţia avută în duelul cu Anderlecht, din etapa a 2-a a fazei grupelor Conference League. Selecţionerul naţionalei U21 a ajuns la concluzia că tânărul FCSB-ului, căpitan în jocul cu belgienii, a arătat mai bine decât în partida cu FC Voluntari din SuperLiga României.

Oricum, chiar dacă va mai avea şi evoluţii mai puţin reuşite în perioada următoare, Emil Săndoi e de părere că nu trebuie pusă presiune pe jucătorul pe care Gigi Becali speră să obţină zeci de milioane de euro. E tânăr şi presiunea care se pune pe el îl poate afecta.

Mi-a plăcut, azi mi-a plăcut, implicat mai mult decât în ultima perioadă. Hai să vă spun ceva: i s-a făcut publicitate, i-a fost dată o anumită cotă, dar nu are experienţă. Nu trebuie să punem presiune pe el, pentru că aşa putem să fim şi dezamăgiţi.

Azi, mie chiar mi-a plăcut atitudinea lui. Nu vreau să fiu înţeles greşit, dar evoluţia din meciul din această seară mi s-a părut peste evoluţia din partida cu Voluntari”, a spus Emil Săndoi 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele