Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Fotbalistul "luat la ochi" de Panduru după FCSB - Chindia: "A jucat!?"

FCSB Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20818576/1/pb.jpg


FCSB a învins Chindia Târgovişte, 3-2, în pregătirea pentru meciul cu Viking, dar impresia lăsată de echipa lui Nicolae Dică a fost una mai degrabă slabă, în special în prima repriză.
 
După ce oaspeţii au reuşit să provoace stupoare prin cele două goluri marcate în poarta lui Târnovanu în înferioritate numerică, roş-albaştrii s-au trezit în startul reprizei a doua, au marcat de trei ori şi şi-au asigurat cele trei puncte. Dacă Andrei Cordea sau Joonas Tamm au primit laude, Bogdan Rusu, atacantul adus de la CS Mioveni, a fost, practic, inexistent. Iar evoluţia slabă a vârfului a fost sesizată şi de Basarab Panduru:
 
"M-au surprins cele două goluri marcate de Chindia, nu mă aşteptam, mai ales că rămăseseră în 10 oameni, pe degajările portarului vin golurile, cred că e de vină şi Târnovanu la golul la colţul scurt. 
 
Nu e întâmplător că Tamm dă goluri, mereu aşteaptă mingea, se uită de unde vine, bagă capul în minge, vrea să dea cu capul şi se face 3-2. După care e ratarea fenomenală, magnifică a lui Olaru. Bogdan Rusu a jucat?", a spus fostul mijlocaş, pentru Orange Sport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele