Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

FRF, decizie importantă privind barajul pentru Conference. Rapidul, scoasă din calcule!

Superliga Publicat pe 17 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20709248/1/rr.jpg


Rapid nu mai are nicio şansă să prindă barajul din play-out pentru Conference League! FRF va informa cluburile, în cursul zilei de marţi, că, în cazul în care Sepsi va câştiga Cupa României, FC Botoşani va avansa direct la meciul cu U. Craiova.
 
Conform gsp.ro, forul condus de Răzvan Burleanu se foloseşte de faptul că în ROAF nu e prevăzută situaţia în care câştigătoarea Cupei României ocupă şi loc de baraj în play-out şi că regulamentul prevede introducerea echipei de pe locul al treilea în cursa pentru Conference doar în cazul în care cluburile din faţa lui nu obţin licenţa pentru cupele europene. Astfel, barajul pentru Conference League se va desfăşura în două posibile moduri.
 
1. Sepsi pierde finala Cupei României, cu FC Voluntari, şi va juca împotriva lui FC Botoşani (locul 1 vs. locul 2 în play-out), urmând ca învingătoarea să meargă la barajul cu U. Craiova.
 
2. Sepsi câştigă finala Cupei României şi îşi asigură locul de Conference prin această rută: FC Botoşani merge direct la barajul cu U. Craiova.
 
În orice caz, Rapidul nu se va implica în lupta pentru Europa, lucru care nu-l deranjează foarte tare pe Adrian Mutu. Luni seară, după 2-3 la Mioveni, antrenorul din Giuleşti a transmis că oricum echipa sa nu merita în Conference şi că o campanie europeană mai mult ar încurca clubul în anul centenarului.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele