adplus-dvertising
Ultima oră
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”

Gigi Becali, deranjat de comportamentul lui Mirel Rădoi: ”Ce cauţi tu la CSA, când CSA e în scandal cu naşul tău?”

FCSB Publicat pe marți, 21:19
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20748651/1/gigi-becali-a-dat-o-la-pace-cu-mirel-radoi.jpg

Gigi Becali, patronul de la FCSB, s-a arătat deranjat de faptul că finul său, Mirel Rădoi, a acceptat invitaţia de la CSA Steaua de a participa la amicalul dintre legendele Stelei Bucureşti şi ale naţionalei României, cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înfiinţarea celei mai titrate echipe din ţara noastră.

Becali se aştepta de la finul său să nu accepte invitaţia, în condiţiile războiului pentru palmares pe care îl poartă cu CSA Steaua. Dorin Goian, care a participat şi el, Ciprian Tătăruşanu şi fostul antrenor Cosmin Olăroiu sunt celelalte personalităţi din fotbalul românesc la care latifundiarul are pretenţia de susţinere totală în conflictul cu divizionara secundă.

”Am o relaţie specială cu el şi de aia nu vreau să comentez (n.r.- posibilitatea ca Mirel Rădoi să o antreneze pe Universitatea Craiova). Dacă mi-era străin ziceam. Dar pentru că am o relaţie specială mi-e frică să zic ceva să nu i se pară lui că nu am zis bine. Ştii ce sensibil e? Mai bine tac din gură.

Singurul lucru care nu mi-a convenit, pe care nu trebuia să îl facă, îi transmit prin voi că la telefon nu răspunde… Ce cauţi tu la CSA, când CSA e în scandal cu naşul tău?

Să se ducă toţi, nu mă interesează. Rădoi şi Olăroiu nu vreau să se ducă. Oamenii care mi-au fost apropiaţi nu vreau să se ducă. Tătăruşanu nu vreau să se ducă. Goian, Rădoi, Tătăruşanu nu vreau să se ducă.

Nici Ogăraru nu voiam să se ducă, dar, na, nu am pretenţii de la toţi. Am pretenţii de la Mirel, de la Tătăruşanu, de la Goian, de la Olăroiu şi probabil mai sunt vreo doi, trei.

Normal, cele mai mari pretenţii le aveam să nu se ducă Piţurcă, pentru că noi trei, eu cu el şi cu Păunescu, am preluat acolo.”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele