Ultima oră
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV

Gigi Becali, gata de una dintre cele mai profitabile afaceri din istoria FCSB-ului!

FCSB Publicat pe 28 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20933364/1/ba.jpg


Andrei Cordea (23 de ani), cel mai constant dintre oamenii ofensivi ai celor de la FCSB în sezonul 2022/2023, e dorit în Major League Soccer, iar Gigi Becali vrea să-l transforme pe atacantul stânga în cea mai inspirată afacere din ultimii ani, cerând un preţ foarte mare în schimbul său.
 
Aflat în mijlocul unei stagiuni în care a jucat foarte bine, a tras de multe ori echipa după el şi şi-a făcut loc şi în lotul lui Edward Iordănescu, Andrei Cordea a atras un interes real din partea unui club din Statele Unite ale Americii, anunţă gsp.ro, iar Gigi Becali a sesizat o oportunitate foarte mare în cazul fotbalistului pe care l-a adus cu doar 50.000 de euro de la Academica Clinceni.
 
Concret, finanţatorul FCSB-ului vrea să profite de momentul foarte bun pe care-l traversează Cordea şi de vârsta acestuia, 23 de ani, şi a transmis că ar dori nu mai puţin de cinci milioane de euro în schimbul atacantului lateral. O sumă mare pentru SuperLigă, dar şi pentru campionatul american, mai ales că Andrei a împlinit deja 23 de ani şi nu se mai încadrează în regula Under 23, cea care le permite cluburilor să scape de un procent din salariu, care e plătit de Liga Americană de Fotbal.
 
Cotat la 1.5 milioane de euro, Cordea are opt goluri şi cinci pase decisive în cele 25 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile în acest sezon, fiind un punct fix în linia ofensivă a vicecampioanei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele