Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Ionel Ganea prevede o surpriză uriaşă în SuperLiga României: ”Cum ar fi?!”

FCSB Publicat pe 23 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20868112/1/gane.jpg

Ionel Ganea e conectat la tot ce se întâmplă în SuperLiga României, iar acum a avut, odată cu pauza campionatului pentru partidele echipelor naţionale, o reacţie şi în privinţa FCSB-ului, care merge foarte slab. Fostul mare fotbalist nu exclude posibilitatea ca formaţia pregătită de Nicolae Dică să rateze primele şase locuri la finalul sezonului regular, calificarea în play-off.

Ionel Ganea, pe lângă evoluţia slabă a FCSB-ului, e convins că un cuvânt important de spus în privinţa posibilei ratări a play-off-ului SuperLigii României îl pot avea şi meciurile din grupa de Conference League, unde bucureştenii mai au patru partide, toate foarte complicate.

”La cum joacă în campionat acum, e posibil să nu prindă nici play-off-ul! Cum ar fi?! Mai ales că au multe meciuri în cupele europene”, a spus Ionel Ganea pentru Fanatik.

Îşi asigură FCSB defensiva cu Andrei Miron?

Andrei Miron (28 de ani), plecat de la FCSB în vară, la Hapoel Haifa (Israel), fără sumă de transfer, este deja pus în postura în care ar putea să schimbe din nou echipa, deşi în primele cinci meciuri a fost integralist, jucând în toate etapele disputate de Hapoel Haifa în campionat.

Surprinzător sau nu, poate şi din cauza faptului că Andrei Miron se pare că nu s-ar fi adaptat în Israel, fundaşul a fost scos din lotul echipei, conform GSP, după ce a fost adus Mohammed Kamara. Cum echipele din Israel pot avea doar şase jucători străini în lot, plecarea lui Andrei Miron e intuită pentru zilele următoare.

Se pare că deja există discuţii între agenţii fundaşului şi conducerea echipei Hapoel Haifa, pentru a ajunge la un acord în ceea ce priveşte rezilierea.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele