Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Jucătorul dorit de CFR şi echipele din Craiova a semnat cu Al Nasr. UPDATE: Jaja Silva, salariu anual de 250.000 de euro

FC Botoșani Publicat pe 4 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20755217/1/jj.jpg


Mijlocaşul ofensiv Jaja Silva (23 de ani) nu va mai continua la FC Botoşani, dar are şanse mici să rămână în prima ligă a României. Sud-americanul e dorit de CFR Cluj, U. Craiova şi FC U Craiova, dar Valeriu Iftime anunţă că, cel mai probabil, viitoarea sa destinaţie va fi o echipă din afara României. 

UPDATE luni (4 iulie), ora 22:20: Silva ar fi ajuns la un acord cu Al Nasr Dubai, conform ProSport. El a dat curs propunerii pentru că va avea un salariu anual de 250.000 de euro.

”Din punctul meu de vedere lucrurile sunt închise definitiv cu Jaja. El nu a mai venit la noi şi nici nu mai are niciun rost să mai discutăm de el. Eu voiam să activez clauza, dar nu am mai făcut acest lucru deoarece nu m-am înţeles cu el la salariu, iar eu sunt aproape sigur că nici alte echipe din Liga 1 nu îl vor semna”, spunea Valeriu Iftime în perioada anterioară.


Împrumutat din Brazilia, de la Boavista, Jaja a făcut o impresie foarte bună în sezonul petrecut sub comanda lui Marius Croitoru la FC Botoşani, iar antrenrul încearcă să-l ia după el la FC U Craiova. Între timp, CFR şi U. Craiova l-au pus, de asemenea, pe lista de transferuri, însă pretenţiile financiare ale mijlocaşului ofensiv sunt considerate, momentan, mult prea mari.

În timp ce FC Botoşani a ajuns deja în cantonamentul din Austria, Jaja i-a transmis lui Valeriu Iftime că nu va mai continua în Moldova, cu toate că omul de afaceri are o opţiune de a-l cumpăra definitiv. Iar problema e reprezentată de salariul mare cerut de Jaja, care solicită 20.000 de euro. O sumă despre care Iftime spune că este mult prea mare chair şi pentru formaţii precum CFR Cluj sau U. Craiova, mult mai potente financiar decât FC Botoşani:

"Din punctul meu de vedere lucrurile sunt închise definitiv cu Jaja. El nu a mai venit la noi şi nici nu mai are niciun rost să mai discutăm de el. Eu voiam să activez clauza, dar nu am mai făcut acest lucru deoarece nu m-am înţeles cu el la salariu, iar eu sunt aproape sigur că nici alte echipe din Liga 1 nu îl vor semna.

El vrea să mai joace în România pentru un salariu lunar de 20 de mii de euro, dar vă spun sincer că nu face aceşti bani, iar eu am un plafon bine stabilit la mine în vestiar. E părerea mea că el nu face aceşti bani şi nu mă interesează dacă se supără. Din ce informaţii am, el se va duce în Coreea de Sud. Nici măcar Croitoru nu cred că îl va putea convinge să îl urmeze la FCU", a declarat Iftime, pentru ProSport.

Pe numele său complet Jandir Breno Souza Silva, brazilianul a sosit vara trecută la FC Botoşani şi s-a evidenţiat prin cinci goluri şi cinci pase decisive în cele 27 de meciuri jucate pentru moldoveni, impresionând prin tehnica în regim de viteză şi uşurinţa cu care scoate oameni din joc în dueluri 1 vs. 1.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele