Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Arsenal – Leicester 4-2! Gabriel Jesus şi-a luat în serios rolul de atacant al ”tunarilor”! Brazilianul a semnat o ”dublă”

Arsenal Publicat pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/20812633/9/profimedia-0713796279.jpg

Arsenal – Leicester, meci din etapa a 2-a din Premier League, transmis în direct de către Prima Sport 1, s-a terminat cu victoria ”tunarilor” cu scorul de 4-2.

Pentru învingători au marcat G. Jesus 23’, 35’, Xhaka 55’ şi Martinelli 75’, în timp ce pentru învinşi au punctat Saliba 53’ (autogol) şi Maddison 74’.

Arsenal a reuşit a doua victorie consecutivă în Premier League, după ce în prima etapă din campionatul Angliei s-a impus la în deplasare la Crystal Palace (scor 0-2). În runda următoare, ”tunarii” se vor deplasa la Bournemouth.

Leicester a rămas cu un singur punct în clasament, obţinut acasă contra lui Brentford (2-2, scor). Vardy & co. vor întâlni în etapa a 3-a, pe teren propriu, Southampton.

Arsenal – Leicester 4-2 (G. Jesus 23, 35, Xhaka 55, Martinelli 75 / Saliba 53 a.g., Maddison 74)

Echipele de start: 

  • Arsenal: Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Gabriel Jesus, Martinelli
  • Rezerve: Tierney, Smith Rowe, Nketiah, Holding, Tomiyasu, Pepe, Sambi Lokonga, Elneny, Turner.
  • Antrenor: Mikel Arteta
  • Leicester: Ward - Fofana, Evans, Amartey -  Castagne, Tielemans, Ndidi, Dewsbury-Hall, Justin - Maddison, Vardy
  • Rezerve: Iversen, Caglar Soyuncc, Luke Thomas, Albrighton, Nampalys Mendy, Praet, Iheanacho, Ayoze Perez, Daka
  • Antrenor: Brendan Rodgers

Min. 90 + 6: Fluier final! Arsenal învinge Leicester cu scorul de 4-2!

Min. 80: Ocazie uriaşă pentru Arsenal! Gabriel Jesus ratează şansa de a bifa tripla cu poarta goală. 

Min. 75: GOL Arsenal! Martinelli îl învinge pe Ward cu un şut superb, bară-gol, de la aproximativ 22-23 de metri.

Min. 74: GOL Leicester! Decarul Maddison strecoară dintr-un unghi aproape imposibil mingea printre picioarele portarului Ramsdale.

Min. 71: Ocazie pentru Arsenal! Gabriel Jesus este din nou aproape de triplă. Execuţia se se opreşte în plasa laterală, la colţul scurt. 

Min. 70: Schimbare la Leicester: iese Vardy, intră Iheanacho. 

Min. 63: Dublă schimbare la Leicester: ies Tielemans şi Amartey, intră Praet şi Daka.

Min. 55: GOL Arsenal! Xhaka profită de mingea scăpată de Ward şi marchează simplu al treilea gol pentru ”tunari”. 

Min. 53: GOL Leicester! Saliba, fundaşul central de la Arsenal, încearcă să respingă în corner, însă trimite balonul în proprie poartă. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 5: La pauză, Arsenal conduce cu 2-0!

Min. 42 - 44: Arbitrul acordă penalty pentru Leicester, însă în urma consultării VAR decizia se schimbă. 

Min. 38: Ocazie pentru Arsenal! Gabriel Jesus este aproape de triplă, dar Ward are o intervenţie notabilă.

Min. 35: GOL Arsenal! Vardy deviază nefericit cu capul o centrare venită din corner. Balonul ajunge la Gabriel Jesus, care introduce mingea cu capul în poarta goală.

Min. 23: GOL Arsenal! Gabriel Jesus înscrie cu o execuţie fină din interiorul careului. 

Min. 20: Ocazie pentru Arsenal! Ward are o intervenţie bună la lovitura de cap expediată de Xhaka.

Min. 16: Fofana (Leicester) încasează cartonaşul galben. 

Min. 10: Ocazie pentru Arsenal! Lovitura de cap a lui Gabriel Jesus se opreşte în plasa laterală a porţii apărate de Ward. 

Min. 4: Ocazie mare pentru Leicester! Fundaşul dreapta Fofana pătrunde în careu prin dribling, însă şutul său nu îl poate învinge pe Ramsdale. 

Min. 1: A început meciul!


Arsenal – Leicester, meci din etapa a 2-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, sâmbătă, de la ora 17:00. Duelul dintre cele două foste campioane ale Angliei va putea fi accesat şi prin intermediul platformei PrimaPlay.ro.

De asemenea, site-ul www.PrimaSport.ro va reda în regim live video cele mai importante faze ale jocului (goluri, ratări, parade spectaculoase, momente tensionate, intervenţii VAR etc.).

LIVE VIDEO ǀ Arsenal – Leicester se joacă sâmbătă, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1. Ciocnirea dintre două echipe cu pretenţii din Premier League

Arsenal a început cu dreptul sezonul din Premier League. ”Tunarii” s-au impus în deplasare, la Crystal Palace, cu două goluri marcate şi o defensivă imbatabilă. Pentru locul al 5-lea din sezonul trecut au reuşit să marcheze atacantul Gabriel Martinelli (în minutul 20), iar fundaşul Marc Guehi şi-a trimis balonul în proprie poartă (în minutul 85).

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Leicester, locul 8 din sezonul trecut, fix prima poziţie care nu califică în vreo cupă europeană. ”Vulpile” au remizat, scor 2-2, pe teren propriu contra celor de la Brentford, grupare care a terminat pe 13 în stagiunea precedentă din Premier League. Golurile înscrise de fundaşul Timothy Castagne (în minutul 33) şi de către mijlocaşul Kiernan Dewsbury-Hall (în minutul 46) păreau să aducă o victorie uşoară pentru elevii lui Brendan Rodgers. În minutele 62 şi 86, Toney şi Dasilva i-au privat pe aceştia de două puncte.

Chiar dacă lotul lui Arsenal este superior celor de la Leicester, diferenţele nu sunt uriaşe. În timp ce ”tunarii” sunt cotaţi de Transfermarkt la 677,77 de milioane de euro, ”vulipile” sunt estimate de acelaşi site de specialitate la 507,50 milioane de euro. În vreme ce Leicester nu se poate lăuda cu vreun transfer notabil, Arsenal a adus nume grele în Premier League precum atacantul Gabriel Jesus (cumpărat pentru 52,20 de milioane de euro) şi fundaşul stânga Oleksandr Zinchenko (35 de milioane de euro), ambii de la Manchester City. Sub comanda lui Mikel Arteta s-a mai alăturat şi mijlocaşul ofensiv Fábio Vieira (22 de ani), adus de la FC Porto pentru 35 de milioane de euro.

Arsenal a câştigat în istoria sa Premier League de 13 ori, ultima dată în sezonul 2003-2004. Leicester a surprins întreaga lume a fotbalului, în sezonul 2015-2016, când şi-a impus supremaţia în campionatul Angliei pentru prima şi singura dată din istoria sa. În ultimele zece meciuri oficiale dintre cele două formaţii, ”tunarii” s-au impus de 5 ori, ”vulpile” de 4, iar o singură partidă s-a terminat la egalitate.

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele