Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO ǀ Maribor - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 2. Campioana pleacă fără ocazie din Slovenia, dar cu un rezultat bun

Conference League Publicat pe 18 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/20822794/1/pwrhoguzzmniodi3yjg3zgi1yjmyzmm3mjc1zjawzmu3-thumb.jpg

Maribor - CFR Cluj, manşa tur a play-off-ului Conference League s-a terminat 0-0. În direct la Prima Sport 2, campioana României a plecat cu un rezultat bun din Slovenia chiar dacă nu a avut nicio şansă cu adevărat importantă de a marca.
 
Cu Petrila şi Păun pe bancă, dar cu Roger şi Yeboah în teren, CFR a suferit teribil la capitolul ofensiv în duelul cu campioana Sloveniei. Jefte, în minutul zece, a tras pe lângă poartă la ceea ce a fost singurul moment ofensiv al feroviarilor. Manea a primit galbenul pentru o simulare la 30 de metri de poarta adversă, apoi Scuffet (32) a fost nevoit să intervină la şutul lui Bozic. La fel de inofensiv a fost jocul CFR-ului şi în partea a doua, chiar dacă Petrescu i-a trimis în luptă pe Păun, Petrila şi Malele. Cea mai mare ocazie a părţii secunde le-a aparţinut tot gazdelor, dar acelaşi Scuffet (84) a câştigat cu 2-0 duelul de la distanţă cu Bozic.
 
0-0 în Slovenia reprezintă un rezultat bun, aşteptat de Petrescu, iar CFR va aplica tactica ultimilor ani şi va încerca să obţină calificarea în returul din Gruia, programat joia viitoare, de la ora 20:00.

Maribor - CFR Cluj 0-0, live pe Prima Sport 2. Echipele de start:

  • Maribor: Bergsen - Zinic, Karic, Uskokovic, Silkosek - Antolin, Vidokovic - Cuk (Kronaveter 60), Bozic, Brnic - Baturina (Sirk 76)
  • Rezerve: Zalakar, Pridgar - Bozickovic, Maher, Lousic, Guerrico, Koderman, Vipotnik
  •  
  • CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, Burcă, Camora - Cvek (Hoban 88), Boateng (Muhar 30), Deac (Malele 73) - Roger (Petrila 88), Jefte Betancor (Al. Păun 46), Yeboah
  • Rezerve: Bălgrădean - Brucic, Hammershoj-Mistrati, Kolinger, Bordeianu, Braun, Buş

Minutul 89: Yeboah încearcă o foarfecă laterală, dar trimite mult peste.

Minutul 88: Cvek îi lasă locul lui Hoban, Petrila îl schimbă pe Roger.

Minutul 84: Scuffet, providenţial! Bozic are din nou culoar de şut, găseşte execuţia potrivită, dar goalkeeper-ul italian al CFR-ului are un reflex foarte, foarte bun.



Minutul 73: Petrescu apelează şi la Malele, care-l înlocuieşte pe Deac.

Minutul 70: Ritmul nu e unul alert, CFR pare ceva mai activă, dar sub nicio formă nu poate face rost de o ocazie importantă de gol. Yeboah trage de la marginea careului, cu latul, dar o face pe direcţia lui Bergsen.

Minutul 56: Yeboah caută poarta de la mare distanţă, dar nici el nu cadrează.

Minutul 46: Începe repriza a doua. Dan Petrescu îl aruncă în luptă pe Adrian Păun şi renunţă la Jefte, ceea ce înseamnă că Yeboah va juca în centrul atacului.

Minutul 45+4: Pauză! Campioana intră la vestiare fără vreo mare ocazie de gol şi cu Boateng ieşit accidentat.

Minutul 37: Camora centrează periculos din flancul stâng, dar Uskokovic respinge la timp din faţa lui Jefte.

Minutul 32: Ocazie a gazdelor! Baturina aşază perfect pentru Bozic, playmaker-ul trage bine, dar Scuffet e atent şi respinge.



Minutul 30: Pierdere importantă pentru CFR. Boateng, accidentat la coapsă, e înlocuit cu Muhar.

Minutul 21: Startul e echilibrat. Maribor încearcă să iasă des cu mingea pe jos din propria treime, CFR-ul acoperă perfect terenul. Între timp, notăm un galben care l-a uimit pe Emil Grădinescu.



Minutul 10: Jefte, la prima încercare. Presingul campioanei României funcţionează, mingea e recuperată foarte sus, Jefte pivotează şi trage la colţul lung, dar nu nimereşte ţinta.



21:15: Start joc în Slovenia!

20:20: Avem echipele de start.
Dan Petrescu intră cu un 4-3-3 curajos, iar mini-surpriza e trimiterea lui Yeboah în primul 11. Petrila, Malele şi Păun rămân pe bancă.

Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, şi-a analizat adversara care îi stă în cale înaintea grupelor Conference League. În stilul său caracteristic, ”Bursucul” a spus că se aşteaptă la un meci dificil contra campioanei Sloveniei.

”Sunt fericit că sunt în Maribor. Acum 5 ani, când am început aventura la CFR Cluj, am efectuat un cantonament aici, în Maribor. A fost o perioadă bună.

Cred că Maribor a avut ghinion în ultimele meciuri jucate. Au prestat un fotbal bun împotriva campioanei Finlandei, HJK Helsinki. Am urmărit şi două meciuri în campionat. Au avut ghinion. Din păcate, antrenorul a plătit cu postul. Ăsta este fotbalul.

Noul antrenor nu putea schimba prea multe în două zile. A lucrat la moral, la spirit, poate şi la noroc. Sper să nu fie mai norocos. Mereu se întâmplă ceva când se schimbă... Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine.

Cred că are jucători buni, e campioana Sloveniei. De fiecare dată când întâlneşti o campioană este dificil!”, declara Dan Petrescu, la conferinţă de presă premergătoare meciului.

Echipele probabile:

  • Maribor (4-2-3-1): Bergsen - Zinic, Uskokovic, Karic, Sikoşek - Vidakovic, Pihler - Vipotnik, Antolin, Brnici - Baturina
  • Rezerve: Jug, Zolokar, Kronaveter, Bozic, Sturm, Sirk, Bozikovic, Milec, Lausici, Guerrico, Dizdarevic, Lorber
  • Antrenor: Damir Krznar
  •  
  • CFR Cluj (4-3-3): Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora - Boateng, Cvek, Ad. Păun - C. Deac, Malele, Petrila
  • Rezerve: Bălgrădean, Roger, Yeboah, Betancor, Mistrati, Kolinger, Bordeianu, Braun, Muhar
  • Antrenor: Dan Petrescu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri