Ultima oră
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize VIDEO | Farul - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1! Rrahmani egalează în prelungirile primei reprize
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu

Liverpool e gata să anunţe prima plecare. Atacantul Divock Origi, şanse mari să ajungă la AC Milan. UPDATE: Salariul oferit de italieni

Liverpool Publicat pe 17 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20685292/1/divock-origi-liverpool.jpg

UPDATE vineri (17 iunie), ora 15:24: Trecerea lui Divock Origi la AC Milan a intrat în linie dreaptă. Presa din Italia a început să anunţe şi datele acordului dintre părţi, durata contractuală şi salariul. Conform jurnaliştilor, belgianul va primi de la AC Milan patru milioane pe an, înţelegerea fiind pe patru ani.


Informaţiile iniţiale 

Divock Origi (27 de ani) nu este o piesă importantă la Liverpool, motiv pentru care presa din Anglia anunţă că va fi lăsat să plece în vară, la alt club, unde poate evolua mai mult şi unde poate avea prestaţii mai solide. Chiar şi Jurgen Klopp a recunoscut că sunt şanse mari ca belgianul să părăsească formaţia sa.

Doar şase goluri şi trei pase decisive a oferit Origi în 16 meciuri jucate în acest sezon pentru Liverpool, în toate competiţiile. El a venit în 2014 la Liverpool, pentru 12.6 milioane de euro, de la Lille, dar a mai fost împrumutat ulterior.

Ne va lipsi Divock Origi. Dacă pleacă, va exploda în altă parte, oriunde s-ar duce. E un atacant world-clas, o legendă şi va rămâne mereu o legendă pentru Liverpool”, a spus Klopp.

Conform informaţiilor, Divock Origi are cele mai mari şanse să ajungă în Italia, în Serie A, la AC Milan.

Ronaldo, mesaj de mulţumire pentru Liverpool

Atacantul portughez al echipei Manchester United, Cristiano Ronaldo, le-a mulţumit fanilor echipei Liverpool pentru momentul emoţionant pe care l-au creat după ce fiul său a decedat la naştere.

"O lume... Un sport... O familie globală... Mulţumesc, Anfield. Eu şi familia mea nu vom uita niciodată acest moment de respect şi compasiune", a scris Ronaldo, pe Instagram, alături de o înregistrare a momentului special creat de suporterii celor de la Liverpool.

Marţi, la meciul Liverpool - United, scor 4-0, spectatorii de pe Anfield au lăsat rivalitatea la o parte şi au arătat respect faţă de atacantul portughez al lui United, Cristiano Ronaldo, al cărui fiu a murit, luni, la naştere.

Întreaga asistenţă a aplaudat în minutul 7 al jocului (numărul lui Cristiano), din respect pentru Ronaldo şi familia lui, care traversează o perioadă dificilă. Un refren emoţionant din You’ll Never Walk Alone a răsunat totodată în jurul stadionului.

Jucătorul echipei din Manchester nu a făcut parte din lot la acest joc.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele