Ultima oră
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner

Luis Suarez, acord cu River Plate! Alegere surprinzătoare pentru atacant

Fotbal Internațional Publicat pe 27 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20755145/1/njm2jmhhc2g9ownlmjc5mtnjmwvjotg5zjyzntdjnznkzjgzota5odu-thumb.jpg

Luis Suarez, în vârstă de 35 de ani, este în căutarea unei noi echipe după ce s-a înţeles cu Atletico Madrid să nu mai fi prelungit de la 1 iulie. Asltfel, atacantul din Uruguay se află în discuţii cu mai multe cluburi, dar se pare că într-o anumită privinţă a cam decis unde va juca.

Luis Suarez s-a înţeles cu River Plate, conform presei din Argentina, iar mutarea ar urma să se materializeze în zilele următoare. Sezonul trecut, pentru Atletico Madrid, ”canibalul” a jucat în 45 de meciuri, a marcatde 13 ori şi a oferit trei pase decisive.

Dacă se sema în cele din urmă cu River Plate, Suarez va pleca din Europa pentru prima dată din 2006, când ajungea în Olanda, la Groningen.

Suarez, 35 de ani, are 84 de meciuri disputate cu Atletico, 34 de goluri, şase pase decisive şi a cucerit un titlul LaLiga.

Atacantul uruguayan, al cărui contract expiră la 1 iulie, nu a dezvăluit încă nimic despre viitorul său, dar erau şanse să se îndrepte spre retragere.

 

mail-share icon Email
viewscnt