Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Mihai Stoica anunţă noutatea care-i va bucura pe fanii FCSB: "E bodyguard, arată impecabil!"

FCSB Publicat pe 7 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20942858/1/sm.jpg


Ovidiu Popescu (28 de ani) se recuperează foarte bine după ruptura de ligamente suferită în luna august, la meciul cu CS Mioveni, iar Mihai Stoica e impresionat de modul în care cel mai polivalent fotbalist de la FCSB a ajuns să arate din punct de vedere fizic. Revenirea mijlocaşului central e programată pentru februarie 2023, perioadă în care lupta pentru titlul din SuperLigă va fi în toi, iar Mihai Pintilii va putea avea un plus veritabil în compartimentul median.
 
Accidentat grav pentru a doua oară în carieră în luna august, când i s-a rupt grefa pusă pentru a rezolva o ruptură de ligamente din trecut, Ovidiu Popescu s-a operat şi a început să parcurgă lungul drum al recuperării, cu speranţa că va reveni la o formă fizică bună şi se va putea ridica din nou la nivelul arătat înaintea accidentării. Iar timişoreanul s-a comportat impecabil, după cum anunţă Mihai Stoica.
 
Managerul general al roş-albaştrilor a supravegheat recuperarea lui Popescu şi are doar referinţe bune despre forma fizică a lui Popescu. Cel mai robust dintre FCSB-işti, mijlocaşul şi-a recăpătat tonusul, dar mai are de aşteptat aproximativ trei luni până la revenirea pe teren:
 
"Ovidiu a ieşit la alergare, arată excepţional, excepţional. Cam în februarie (n.red.- revine), arată perfect. Şi-a refăcut masa musculară, deci cum arată acum…Bodyguard, bodyguard, doar că trebuie să treacă o perioadă. Unii stau câte un an la aceste accidentări. Lui Ovidiu i s-a rupt grefa…dar arată impecabil, îl ajută corpul!", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele