Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Mihai Stoica anunţă planul FCSB-ului pentru postul de antrenor: "Va sta pe bancă!"

FCSB Publicat pe 28 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20933301/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg


FCSB nu se grăbeşte să numească un A1 după plecarea lui Nicolae Dică, Gigi Becali insistă să meargă pe mâna lui Mihai Pintilii, iar Mihai Stoica anunţă că vicecampioana va face tot posibilul pentru ca fostul mijlocaş central să poată sta pe banca tehnică. Alături, totuşi, de un tehnician care posedă licenţa PRO!
 
Telenovela numirii lui Pintilii în funcţia de "principal" la FCSB e departe de a se încheia. În timp ce FRF, prin vocea lui Lucian Burchel, şeful Şcolii Federale de Antrenori, ameninţă cu sancţiuni, Mihai Stoica dezvăluie că echipa roş-albastră se gândeşte să angajeze un antrenor cu licenţă PRO, cel mai probabil Leo Strizu, şi să-l infiltreze pe Pintilii pe bancă din postura de delegat:
 
"Pintilii va sta pe bancă în continuare. Antrenor cu licenţa PRO va fi pe bancă. Domnul Burchel ar trebui să se calmeze, nu este niciun fel de problemă. Nu mai are niciun sens să discutăm, Pintilii va sta pe bancă, va fi delegat. Iar antrenor va fi cu licenţă PRO, absolvent al celebrei şcoli de antrenori", a anunţat Mihai Stoica, duminică seară, la Orange Sport.

FRF ameninţă cu sancţiuni în "cazul Pintilii"

Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit despre situaţia lui Mihai Pintilii şi a explicat de ce fostul jucător al ”roş-albaştrilor” nu are voie să dea indicaţii de pe banca tehnică. Acesta a scos în evidenţă şi sancţiunile pentru încălcarea regulamentului, iar Pinitilii ar putea primi atât suspendare, cât şi amendă.
 
"Pintilii nu este antrenor, el nu are nicio calificare pentru meseria aceasta. A început în septembrie un curs pentru dobândirea calificării şi cursul durează cam un an şi opt luni.
 
FCSB nu ne-a trimis nicio solicitare pentru ca Mihai să fie interimar pentru 30 de zile, atât cât permite regulamentul să fie interimatul. Din auzite, clubul a trimis o solicitare către UEFA, pentru că în acel moment încă mai evolua în cupele europene. Probabil că oamenii de acolo s-au gândit că dacă le-a aprobat UEFA nu mai au nevoie să se adreseze şi Şcolii Federale de Antrenori.
 
Noi vom monitoriza în continuare situaţia şi vom sesiza departamentul juridic din Federaţie şi apoi Comisia de Disciplină dacă regulamentul va fi încălcat. La fel am procedat şi în cazurile în care s-au aflat Croitoru, Poenaru, Prepeliţă.
 
ROAF şi Regulamentul privind Statutul Antrenorului prevăd şi amenzi, şi etape de suspendare. În sezonul trecut chiar au fost dictate etape de suspendare pentru tehnicienii care dădeau indicaţii fără să fi avut dreptul. Aşa că nu are dreptate cine susţine că nu au existat sancţiuni şi că ne-am fi sesizat abia acum, cu cazul lui Pintilii. Lumea trebuie să priceapă că în antrenorat, la fel ca în oricare meserie, îţi trebuie o calificare. Pintilii nu poate avea acum contract de antrenor, nu are dreptul să transmită indicaţii şi nici să conducă echipa", a spus Lucian Burchel, potrivit GSP.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele