Ultima oră
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.

Nottingham Forest s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Premier League. "Pădurarii" pot reveni în elită după o pauză de 23 de ani

Fotbal Internațional Publicat pe 18 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20710126/1/ntg.jpg


Nottingham Forest s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Premier League, după ce a eliminat formaţia Sheffield United, în manşa a doua a semifinalelor play-off-ului din Championship.
 
Nottingham a fost condusă, marţi, pe teren propriu, după 120 de minute, cu scorul de 2-1, acelaşi ca în meciul tur, dar în favoarea "pădurarilor".
 
Au marcat: Johnson '19 / Gibbs-White '47, Fleck '75.
 
Nottingham Forest s-a impus la penaltiuri cu scorul de 3-2.
 
În cealaltă semifinală, Huddersfield a trecut de Luton Town, după 1-1, în deplasare şi 1-0, acasă.
 
A treia promovată în Premier League va fi cunoscută la 29 mai, după finala barajaului, care va avea loc pe Stadionul Wembley.
 
Huddersfield a jucat ultima dată în prima ligă în sezonul 2018/2019, iar Forest, în 1998/1999.
 
În acest sezon, au retrogradat Watford şi Norwich City şi au promovat direct Fulham şi Bournemouth.
 
Vor lupta în ultima etapă pentru a evita al treilea loc retrogradabil Everton, locul 16, cu 36 de puncte, Leeds United, locul 17, cu 35 de puncte, şi Burnley, locul 18, cu 34 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri