Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Octavian Popescu, posibil transfer în Serie A!? Cum a ajuns pe lista lui Torino

FCSB Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20714954/1/pop.jpg


Octavian Popescu (19 ani) rămâne pe radarul lui Torino. La aproximativ o lună de la momentul în care italienii şi-au trimis emisarii pentru a-l urmări pe viu la Bucureşti, presa din Italia anunţă că directorul sportiv al piemontezilor îl are pe mijlocaşul ofensiv pe lista potenţialilor înlocuitori pentru Josip Brekalo.
 
Croatul Brekalo se va întoarce la Wolfsburg în această vară, în ciuda dorinţei lui Torino de a-l cumpăra definitiv, iar înlocuirea sa a devenit o prioritate pentru directorul sportiv al lui Torino, Davide Vagnati:
 
"Josip Brekalo a decis să nu rămână la Torino, în ciuda dorinţei clubului de a-l cumpăra definitiv de la Wolfsburg. Pentru a-l înlocui, directorul sportiv Vagnati se gândeşte la Octavian Popescu, un mijlocaş ofensiv de 19 ani de la Steaua Bucureşti (n.red - FCSB)", anunţă cei de la calciomercato.com.
 
În acest sezon, Brekalo a fost una dintre locomotivele lui Torino, marcând şapte goluri şi oferind două pase decisive în 32 de meciuri jucate. Brekalo e cotat la 15 milioane de euro, torinezii s-au oferit să plătească o sumă de transfer lui Wolfsburg, dar croatul vrea neapărat în Bundesliga.
 
Chiar dacă Torino are un buget stabil, pe care l-ar putea accesa în perioada de mercato care urmează, Gigi Becali nu e încă decis să-l vândă pe Popescu, omul de afaceri considerând că în acest moment nu poate obţine în schimbul său un preţ pe măsura valorii mijlocaşului cotat la trei milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele