Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

OFICIAL | CFR Cluj s-a despărţit de Adrian Păun! UPDATE: Mijlocaşul, prezentat de Hapoel Beer Sheva

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20872721/1/paun.jpg

UPDATE: Adrian Păun a fost prezentat şi de noul său club, de Hapoel Beer Sheva. Israelienii au făcut anunţul pe Facebook miercuri seară.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20872721/2/adrian-paun.jpg


Alexandru Păun (27 de ani) pleacă de la CFR Cluj. Campioana ultimelor cinci sezoane s-a înţeles cu Hapoel Beer Sheva pentru transferul mijlocaşului ofensiv chiar în ultima zi de mercato din Israel.

”Cluburile CFR 1907 Cluj şi Hapoel Beer Sheva au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Adrian Păun în Israel!

Venit la CFR Cluj încă din perioada junioratului, Adiţă a bifat peste 300 de meciuri în tricoul alb-vişiniu şi a devenit unul dintre cei mai iubiţi jucători de la echipa noastră, reuşind să marcheze de 29 de ori şi să aducă în repetate rânduri zambetele pe chipurile fanilor CFR-işti!

Îi mulţumim pentru întreaga munca depusă în tricoul echipei noastre şi îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”
este comunicatul campioanei din Superliga

Promovat la echipa mare a celor de la CFR Cluj în 2013, Alexandru Păun a strâns 307 meciuri în tricoul feroviarilor, contribuind cu 31 de goluri şi 36 de pase decisive. Cotat la 1.6 milioane de euro, mijlocaşul ofensiv a fost parte activă la câştigarea ultimelor cinci titluri şi mai are în CV o Cupă a României şi două Supercupe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele