Ultima oră
Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV Un nou produs marca Gică Hagi face furori: „E impresionant” | VIDEO EXCLUSIV
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie Olivier Giroud pleacă de la AC Milan. Care este următoarea sa destinaţie
”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente ”Nici nu ştiu ce să spun, deja este penibil”. Denis Politic, discurs fără menajamente
Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!” Reacţie incredibilă a unui jucător de la FCU Craiova. ”Suntem vai m**ţii noştri!”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun VIDEO | FC Botoşani - Dinamo 2-1. ”Câinii” cedează în prelungirile unui meci nebun
VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League VIDEO | Dinamo Bucureşti - Skjern 28-27. ”Dulăii” fac primul pas către Final Four-ul European League

Olimpiu Moruţan are oferta pe masă. Cine îl doreşte pe internaţionalul român. Update: Cele două cluburi nu s-au înţeles, iar el va continua la Galatasaray

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20761025/1/mo.jpg

Update joi (7 iulie), ora 13:00: Împrumutul lui Moruţan a picat, iar mijlocaşul român va rămâne în cele din urmă la Galatasaray. Ankaragücü şi Galata nu s-au înţeles pentru mutarea jucătorului de 23 de ani. Moruţan va trebui să îl convingă pe noul antrenor al formaţiei din Istanbul, Okan Buruk că merită să joace mai mult şi că poate ajuta echipa.

 

  • Olimpiu Moruţan este cotat la 3.5 milioane de euro, conform Transfermarkt.
  • El are trei goluri şi cinci, în 34 de meciuri pentru Galatasaray.
  • Mijlocaşul a fost adus vara trecută, de la FCSB, în schimbul a 4.1 milioane de euro. 

_____________________________________________________________________________________________________

Stirea iniţială: 

Olimpiu Moruţan (23 de ani) poate să o părăsească pe Galatasaray în acestă vară. Mijlocaşul are o ofertă de la o formaţie nou-promovată din Turcia.

Mijlocaşul român nu a avut foarte multe realizări în decursul părţii a doua, a sezonului trecut şi a s-a aflat de multe ori pe banca de rezerve. Astfel că Galatasaray ar vrea să îl împrumute, iar Ankaragucu este formaţia care l-a ofertat pe Moruţan.

Am făcut ofertă pentru Olimpiu Moruţan. Aşteptăm răspunsul până luni. Negocierile noastre avansează într-o direcţie pozitivă.

Am discutat la telefon cu directorul de la Galatasaray, Cenk Ergün, pentru împrumutul lui Olimpiu Moruţan şi am transmis oferta. Aşteptăm până luni un răspuns”, a transmis Faruk Koca, potrivit Ajansspor.com.

Galatasaray pune condiţia ca Moruţan să fie titular în mare parte de timp.

Ce spune Iosif Rotariu despre situaţia lui Moruţan

Iosif Rotariu (59 de ani), fost jucător la Galatasaray, crede că Moruţan şi Cicâldău ar trebui să îşi caute echipe la care să joace constant pentru a se menţine în formă. Fostul internaţional român e de părere că le va fi şi mai greu să joace, dacă vor rămâne la formaţia din Istanbul.

”El să ştiţi că nu e un regres, el pleca cu şanse minime de a juca. Galatasaray e un club care vrea să câştige campionatul, se bate la trofee, a avut doar jucători cu nume, cu valoare. Plecarea lui la Galatasaray a surprins pe toată lumea, eu din start eram convins că nu se va adapta, pentru că e o presiune foarte mare acolo.

Moruţan nu era de Galatasaray şi nici Cicâldău nu are un rol care să-i permită să joace la Galtasaray. Beşiktaş l-a luat pe Pjanic, nu? Balotelli joacă la Adana Demirspor, Cornelius joacă la Trabzon... Galatasaray e un club care-şi propune să câştige campionatul. Nu sunt în postura de a fi la acest nivel.

Galatasaray şi-a format o părere. E foarte greu acum să mai convingi la Galatasaray, eu cred că ar fi cel mai bine pentru amândoi să meargă undeva şi să joace”, a declarat Iosif Rotariu, la pentru Pro Arena.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele